Rimmel Match Perfection

05.04.2016 18:00


Už dlhšie som rozmýšľala, že by som vyskúšala nový make-up z drogérie, všeobecne dávam prednosť Max Factor make-upom, ktoré sú naozaj dobré. Ale chcela som vyskúšať niečo nové a Rimmel som nemala roky, naposledy asi na vysokej, nejaký super rozjasňujúci, ktorý mal v sebe viac trblietok ako dnešné highlightre, čo by z neho robilo skvelý rozjasňovač. Škoda, že už ho nerobia. Match Perfection ma zaujal tým, že vyzeral dostatočne bledý, čo sa v našich drogériách nestáva často, a niekde v pozadí to bola aj celkom slušná masáž reklamnou kampaňou (nevadí, že pracujem v marketingu, pravidelne sa nechám nachytať). Nakoniec ma presvedčilo, že tento make-up sa mi zdal ľahký a hydratačný, čo dokonca deklaruje na obale. Tak som si povedala, že ho skúsim a pre istotu som nákup doplnila aj korektorom.

Match Perfection má pomerne široká škála odtieňov, aj keď tento najbledší - 010 Light Porcelain, by mohol byť trochu menej ružový a trochu bledší. Konzistencia je úplne klasická krémová, trochu ťažšie sa rozotiera (ja používam na tento make-up štetec), pretože je hutnejší, ale vďaka tomu asi dlhšie vydrží na mieste. Krytie je stredné, výsledný finish je skôr matný, pleť vyzerá pekne, zjednotene (druhý obrázok nižšie). Vydrží v pohode celý pracovných deň, takých 10 hod, bez vážnejšej ujmy. Skôr by som ho odporúčala pre zmiešanú alebo mastnú pleť, pretože určite nie je hydratačný. Tá hydratačná zložka tam buď vôbec nie je, alebo je veľmi nedostatočná, pretože večer som mala pocit vysušenej pleti. Fajn je, že má SPF, takže super aj na leto.

K make-upu Match Perfection je aj korektor, ktorý má byť 2 v 1, teda koretkor a highlighter. Čo je samo o sebe úplná blbosť, lebo niečo, čo má skrývať, nemôže zároveň aj zosvetlovať a zvýraznovať. Navyše ten svetlejší (010 Ivory) je o kúsok tmavší ako odtieň make-upu, ktorý mám. Toľko k tej highlighter časti. Ale ako korektor je fajn, má celkom praktickú tubu so štetčekom, ktorým sa dobre nanáša. Ľahko roztierateľnú konzistenciu a dostatočné krytie. Okolo očí si treba dať pozor, pretože ak je ho veľa, má tendenciu sa usádzať vo vráskach, čo nevyzerá veľmi dobre.

Rimmel Match Perfection je fajn voľba, hlavne ak vezmeme do úvahy cenu - niečo okolo 8 eur make-up a trochu menej korektor, ak sa nemýlim. Nie je to dokonalý make-up, ale svoju prácu robí celkom dobre.

Zrkadielko je jedným z nominovaných blogov na blog roka v kategórii krása, hlasovať môžete tu.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#make-up #makeup #Rimmel

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com