RMS Wild With Desire Lipstick

13.12.2018 08:00


RMS je značka, po ktorej som pokukovala už veľmi dlho, ale až keď prišli s rúžmi Wild With Desire, tak som sa rozhodla ju konečne vyskúšať, lebo týmto rúžom som nevedela odolať. Aj keď popravde mi celkom dlho trvalo, kým som si ich objednala, pretože som si nevedela vybrať odtieň. A tak to ani nemohlo dopadnúť inak, že som skončila rovno s dvoma.



Neočakávala som veľa, lebo veď je to len prírodná kozmetika, čakala som textúrou niečo ako balzam, len trocha zafarbený, ale tieto rúže ma na chvíľu posadili na zadok, pretože tá pigmentácia je priam neuveriteľná. Úžasné nádherne sýte farby s minimom námahy, proste raz prejdete po perách a vyzerá to super. Navyše sú tieto rúže na perách nesmierne príjemné a super hydratačné a textúrou vôbec nepripomínajú klasický balzam na pery.



Textúra With With Desire rúžov, inak dosť otravný dlhý názov, je krásne hodvábna a vláčna, bohatá na pocit, tým myslím výživná, obsahuje zmes výživných olejov a antioxidantov, takže pery naozaj skvele hydratuje a chráni. Je to, akokeby ste skrížili skvelé super výživný balzam, ale taký hutný nemastný, s dokonalým rúžom, ale, aj keď sú tieto rúže celkom intenzívne a super výživné, nie sú mastné. Na perách máte pocit takého hutnejšieho balzamu, ale nie je to lepivé ani ťažké, nie sú síce také ľahké ako Kosås rúže, ale na perách ich takmer necítiť. Finiš je saténový, niekedy skôr až matný, alebo zamatový, hlavne pri tom sýtejšom červenom odtieni mám taký pocit.



Wild With Desire rúže majú perfektné balenie, tak akurát do ruky, krásny trvácny kovový elegantný strieborný obal. Takýto tenší typ rúžu mi vyhovuje viac, lebo sa mi ľahšie nanáša a je presnejší. Na perách majú tieto RMS rúže skvelú trvácnosť, nie že by držali večne, ale na to, aké sú super hydratačné a príjemné, držia veľmi dlho. Ale, čo je veľmi dôležité, na perách sa tak nejak rozpustia postupne, pomaly zmiznú ako pijete a jete. Čo je super, hlavne pri tých najviac výrazných odtieňoch, že vám neostanú čudne orámované pery, alebo fľaky, proste tá farba postupne jemne bledne a nikdy nezmizne úplne, stále sa trochu drží.



Čo ma privádza k tomu, ako ich nanášať, môžete rovno tak ako sú, len pery pretrieť a vďaka tomu tvaru je to super, alebo použiť štetec, ak chcete dokonale vykreslené pery. Takto dosiahnete maximálnu sýtosť a teda tie rúže majú neuveriteľnú pigmentáciu, ako som už napísala vyššie. Alebo ich môžete použiť ako stain, stačí naniesť trochu do stredu a rozotrieť prstom, vtedy budú pôsobiť prirodzenejšie a matnejšie, ale rovnako skvele držia. Nižšie prvá fotka ako stain nanesené prstom a druhá fotka potom plná pigmentácia.




Wild With Desire rúže majú krásny výber farieb, všetko od nude, cez ružové až po super výrazné červené a pridávajú postupne aj nové. Ja mám teda dva, Temptation, čo je ružovo fialová farba, po anglicky mauve a tuším som konečne našla aj slovenský ekvivalent - slezová, ale myslím, že to je ešte menej hovoriace ako mauve. No proste perfektná studená, trochu akokeby staroružová, s podtónmi do fialova. Toto je pre mňa skvelý každodenný odtieň. Temptation sú fotky vyššie




Druhý odtieň, ktorému som neodolala je Russian Roulette, sýta farba lesného ovocia, je to taký ten môj odtieň sýtej červenej, ktorý hrá trošku do ružova a trošku do fialova a je skôr studený. Veľmi ma lákal ešte odtieň Jezebel, čo je malinová červená, ale tieto dva sú si tak veľmi podobné, že som si musela vybrať len jeden. Celkovo majú na výber skvelé červené, ak hľadáte niečo výrazne. Russian Roulette je celkom dramatická farba, takže ju nenosím veľmi často, ale keď chcem extra výrazné pery, tak je dokonalá. Russia Roulette na fotkách vyššie.

Poviem rovno, že mám radšej Kosas rúže, čo asi viete, lebo o nich meliem furt, ale tieto od RMS sú hneď za nimi. Ak hľadáte skôr matný rúž, ale super hydratačný na zimu, tak tieto sú naozaj skvelé. Kúpite ich napríklad na nieche-beauty.com, cultbeauty.co.uk alebo naturissimo.com.





#make-up #ruz #RMS-Beauty #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com