RMS Swift Shadows

27.08.2019 08:00


Na tieto očné tiene od RMS som pozerala veľmi dlho, ale nejak som sa nevedela vyblbnúť z tých odtieňov a rozhodnúť sa len pre jeden. A kupovať ich naraz viac mi prišlo ako blbosť, až som sa pred rokom odhodlala a kúpila si prvý a postupne nasledovali ďalšie dva, ktoré nebudú posledné, lebo tieto očné tiene som si zamilovala a sú podľa mňa skvelé.



Na výber je 18 odtieňov, všetko sú také prirodzené skôr zemité a neutrálne farby, nečakajte nič uletené typu neónové farby, alebo výrazné ružové, či tyrkysové. Odtiene sú rozdelené do 6 kategórii a priznám sa mám v tom celkom chaos a úplne som to nepochopila, lebo každá farba má názov a ešte aj kódové označenie s číslom a mne sa to pletie. Ale teda kategórie sú nasledovné: TM sú sivé a čierne, SB žlté a zlaté, TT béžové, TR zelené a hnedé, GR ružové a EM fialové a bordové.



Ja mám doma tri, jeden fialový EM-64, čo je fialovo slezový/mauve odtieň, presne ten typ farby, ktorý ja milujem. Tak akurát sivá, tak akurát fialová a tak akurát hnedá, podľa mňa úplne dokonalý odtieň. EM-64 je jemne trblietavý, ale naozaj veľmi jemne. Je relatívne tmavý, takže buď ľahšiu ruku, alebo skončíte výraznejším líčením. Tento EM-64 je z tých troch, čo mám, môj najobľúbenejšíň. V tejto EM kategórii majú ešte jeden veľmi podobný viac fialkový, ten si tiež niekedy určite ešte kúpim a potom taký hodne lila.



Ďalší mám TT-73, to je jeden z tých béžových a toto je taká super nude každodenná farba, úplne ideálna na rýchle líčenie typu, takto som sa už zobudila. Na stránke je tento odtieň opísaný ako tmavá taupe farba, čo je môj druhý najobľúbenejší odtieň na očné viečka. Taupe je taká dokonalá zmes sivej a hnedej, ktorá na viečkach vyzerá dokonale, majú aj teplejšiu viac bronzovú variantu, ktorá tiež vyzerá super. Tento tieň je tiež perleťový, ale o hodne menej mám pocit, je to skôr matná farba s jemným leksom, ak taký popis vôbec dáva zmysel.



Posledný mám z kategórie ružových GR-12, čo je tlmený jemne trblietavý ružový odtieň. Majú aj o kúsok sýtejší, trošku viac do hneda. GR-12 je veľmi nežná jemná farba, skvelá na kombinovanie s tým fialkovým EM-64, preto som si ju aj kúpila, ale super vyzerá aj samostatne, keď chcete také jemné romantické líčenie a tiež je skvelá na každodenné nude líčenie. Z tých troch mám pocit, že toto je najviac perleťová a lesklá farba.



Čo ma fakt dostalo na týchto očných tieňoch je tá úžasná jemná maslová konzistencia, s ktorou sa skvele pracuje. Je to aj vďaka zloženiu, v ktorom sú samozrejme aj ingrediencie, ktoré sa o pokožku starajú, ako vo všetkých RMS produktoch, ako buriti olej, jojobový olej a vitamín E. Pigmentácia tých tieňov je podľa mňa úplne úžasná, v skutočnosti sú sýtejšie ako na fotkách a hlavne pôsobia plastickejšie vďaka tomu lesku. Inak, kebyže si neviete vybrať, tak na stránke majú spravené skvelé swatches, nájdete ich tu.



Ako som už písala vyššie, pracuje sa s nimi skvele. Ja na nanášanie používam štetce, väčšinou Wayne Goss, ale ide to aj prstom a dajú sa nanášať aj mokré pre intenzívnejšiu farbu, na to som však ja leniváa nemám to odskúšané. Swift tiene vôbec neprášia, z čoho som tiež nadšená, lebo v poslednej dobe mi všetky očné tiene, čo som si kúpila prášili.

Výdrž týchto očných tieňov je úplne skvelá, mne vydržia absolútne bez problémov na viečkach celý deň, nezaliezajú a nezgrcávajú sa, vyzerajú proste super. Možno po takých 8 až 10 hodinách je tá farba trochu menej výrazná, ale to sa vám stane aj pri bežných tieňoch, nieto pri prírodnej kozmetike.

Obal je veľmi jednoduchý biely plastový, ale zato je praktický a trvácny. Tiene sú balené jednotlivo, čo sa mi páči a sú celkom maličké. Nesmierne sa mi páči aj fakt, že tam nie je zrkadlo. Spotrebovať ich treba do 12 mesiacov od otvorenia, čo sa podľa mňa nedá, ale to je mínus prírodnej kozmetiky, keďže je v nej minimum konzervantov.

Ja som si Swift Shadows od RMS nesmierne zamilovala, podľa mňa sú skvelé a nahradili mi tradičné očné tiene. Nemám síce vyskúšané všetky farby, takže neviem s istotou povedať, že všetky sú rovnako dobré, ale tieto tri farby, čo mám doma, sú úžasné a môžem ich len odporúčať. Swift Shadows kúpite napríklad na feelunique.com, lookfantastic.com, amazingy.com, niche-beauty.com a naturisimo.com.




#make-up #ocne-tiene #RMS-Beauty #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com