RMS Champagne Rosé Luminizer

22.08.2019 08:00


Luminizer je naozaj už kultový produkt od RMS, tie prvé a najznámejšie boli odtiene Living a Magic, čo sú také klasické champagne a béžové odtiene, jeden z nich má dokonca vraj rada Meghan vojvodkyňa zo Sussexu, ale mňa úplne nadchol minulý rok tento novší Champagne Rosé, čo je tiež odtieň šampanského, ale šmrncnutý ružovými dúhovými trblietkami. Takéto jemne ružové odtiene rozjasňovačov mám najradšej, aj Hourglass má podobný a ten som milovala, mala som ho v paletke a tuším si ho kúpim znova.



Konzistencia Champagne Rosé Luminizer je o niečo mastnejšia ako toho korektoru, ale tiež by som ju neopísala ako mastnú alebo lepivú, ale je pravda, že časť toho rozjasnenia je zapríčinená tou olejovou konzistenciou, na pleti to však vyzerá výborne a prirodzene a tiež sa s ním skvele pracuje, keďže k pleti prilne, ale nie je lepivý.

Zloženie je zase čisté a prírodné, sú to hlavne oleje ako ricínový, kokosový a slnečnicový, potom je tam ešte aj včelí vosk, vitamín E a rozmarínový extrakt ako konzervant a samozrejme nejaké pigmenty a trblietky. Vonia rovnako ako ten Un Cover-Up korektor, tak nijako, čisto kozmeticky.



Finiš Champagne Rosé Luminizer je super lesklý a super rozjasňujúci, dodá pleti taký dokonale hydratovaný svieži vzhľad. Vždy, keď ho použijem a natočím video, tak sa ma niekto pýta, že vďaka, čomu tak žiarim, to rozjasnenie je naozaj intergalaktické, ale stále prirodzené. Farebne teda hrá do takej dúhovo ružovej, ale sú to naozaj len jemné odlesky, základ je jemne béžový. Niektoré ružové rozjasňovače bývajú príliš ružové, ale tu je tá farba namiešaná dokonale. Sú v ňom aj trblietky, ale sú super jemné a voľným okom takmer neviditeľné, tieto trblietky zabezpečujú ten dúhový lesk.



Používanie je jednoduché, naberiete ho prstom a vklepkáte, alebo rozotriete, podľa toho ako veľmi intezívny ho chcete a kde ho nanášate. Dá sa asi naniesť aj štetcom, ale popravde som to nikdy neskúšala, ani mi to nenapadlo, najprirodzenejšie mi to príde prstom. Môžete ho použiť ako klasický rozjasňovač na lícne kosti, pod obočie, chrbát nosa, nad hornú peru. Skvelý je aj do kútiku oka na rozjasnenie a aj ako lesk na celé viečko, vytvorí taký super mokrý lesklý efekt na viečku, čo vyzerá super, ale keďže sú to oleje, mne sa to po čase zlezie do záhybov, stačí však trochu prejsť prstom a je späť na mieste. Môžete ho použiť aj ako lesk na pery, to tiež to vyzerá dobre. A ešte sá dá použiť, keď ho úplne rozotriete aj na celú tvár ako rozjasňujúci hydratačný primer.



Výdrž Champagne Rosé Luminizer je veľmi dobrá, drží na mieste, vôbec mi neputuje po tvári ako niektoré iné krémové rozjasňovače a aj vydrží dosť dlho. Samozrejme nie je to najdlhšie výdrž na svete, hovoríme tu o prírodnej kozmetike, ale podľa mňa je veľmi dobrá, tých 8 hodín na mojej pleti vydrží. Obal je sklenený so šrobovacím viečkom, objem je relatívne malý 4,82 g, ale museli by ste ho používať neskutočne veľa, aby se ho stihli spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia, ako sa uvádza na obale.



RMS Champagne Rosé Luminizer je skvelý prírodný rozjasňovač, ktorý vám dodá neskutočne krásne rozjasnenie a spraví sviežu šťavnatú plet, stále však pôsobí veľmi prirodzene, nikdy nebudete vyzerať ako diskoguľa. Tieto Luminizers majú zaslúžene legendárnu povesť, sú naozaj skvelé a oplatí sa ich vyskúšať. Keby sa vám nepozdával tento ružový odtieň, tak majú ďalších 5, z ktorých si určite vyberiete, aj so skvelými swatches na stránke, mňa veľmi láka novinka odtieň Amethys Rose Luminizer, ktorý je jemne do fialkova. RMS Champagne Rosé Luminizer kúpite napríklad na feelunique.com, beautybay.com, niche-beauty.com, naturisimo.com a amazingy.com.




#make-up #RMS-Beauty #rozjasnovac #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com