REN Keep Young And Beautiful Firm And Lift Eye Cream

19.12.2017 08:00


REN je jedna z mojich obľúbených značiek a predtým než som si kúpila veľké balenie tohto očného krému, teda hmm, veľké nie je aj tak, ale plné, tak som mala pomerne veľkú vzorku, ktorá mi vydržala skoro dva týždne a bola som celkom nadšená. Takže, keď sa mi zase raz minul očný krém, tak som neprešla typickým týždňovým rozhodovaním, že ktorý ďalší, ale kúpila som si rovno Keep Young And Beautiful Firm And Lift Eye Cream od REN. Mimochodom otravný názov a oni majú ešte jeden s podobným názvom, to aby ste si ich náhodou nepoplietli, Keep Young And Beautiful Instant Brightening Beauty Shot Eye Lift, mne dosť dlho trvalo, kým som pochopila, že to sú dva rôzne a nie nové a staré balenie toho istého.

Ale teda Keep Young And Beautiful Firm And Lift Eye Cream je ten lacnejší a v menšom obale, ktorý je mimochodom mimoriadne šikovný. Má tvar takého trošku väčšieho pera, skvelú pumpičku, ktorou vytlačíte akurátne množstvo. Obal je vzduchotesný, takže krém ostáva maximálne účinný a nie je vôbec veľký, narozdiel napríklad od nového krému od Pestle&Mortar, ktorý je obrovský, takže s ním celkom rada cestujem. Ako už hovorí názov, tento očný krém by mal pomáhať hlavne s vráskami, je zpevňujuci a vyhladzujúci, tiež je samozrejme hydratačný a že vraj by mal byť aj rozjasňujúci, ale to podľa mňa nie je pravda, teda aspoň som si to nevšimla.

Kľúčové ingrediencie sú:

  • Hexapeptide-11 z fermentovaných kvasníc, ktorý zlepšuje pevnosť očného okolia a redukuje vrásky.

  • Prírodné Peptidy z pšenice, ktoré redukujú mimické vrásky.

  • Hydroxyprolín, čo je nejaká forma kolagénu a vypína pleť.

  • Kyselina alfa-linolová z oleja zo semien polárnych brusníc vyrovnáva tón pleti a zvyšuje hydratáciu pleti.

  • Ceramidy z kartamového oleja zachytávajú vodu a posilňujú povrch pleti.

Samotný krém je veľmi ľahký, rýchlo sa vpije a na pleti je veľmi príjemný. Nemá žiadnu vôňu, teda len typickú vôňu kozmetiky, nič pridané, čo je pri očnom kréme úplne ideálne. Môžete ho používať ráno aj večer, ja osobne pri tomto nemám žiadnu preferenciu, pri niektorých očných krémoch sa mi stáva, že ich preferujem na deň alebo na noc, ale tento je univerzálny. Stačí vám malé množstvo ako na fotke vyššie, čo je jedno stlačenie pumpičky na obe oči. REN Keep Young And Beautiful Firm And Lift Eye Cream dobre sa znáša s make-upom a je skvele hydratačný na deň a tiež je dostatočne výživný na noc, preto s ním aj rada cestujem, lebo mi stačí táto malá tuba na deň aj na noc. Popravde musím povedať, že pri tej vzorke som videla lepší výsledok ako pri tomto plnom balení, ale aj tak je to stále príjemný očný krém, ktorý síce nerobí zázraky, ale minimálne udržiava status quo a príjemne hydratuje. Kúpite na príklad na feelunique.com.



#plet #ocny-krem #REN

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com