Pixi Makeup Fixing Mist

04.05.2016 08:00


Trvalo mi niekoľko mesiacov, kým som si urobila názor na Pixi Makeup Fixing Mist. Hlavný dôvod bol, že som ho nedokázala používať pravidelne, pretože rozprašovač na originál fľaške je podľa mňa strašný. Vôbec nevytvára takú jemnú hmlu, akoby názov naznačoval, ale má veľmi sústredený prúd, takže som si ju vždy nastriekala len na jedno miesto, alebo ešte lepšie do oka, alebo veľkú časť na oblečenie. Nepomohlo ani keď som striekala z väčšej diaľky, to zase nedostrekne. Nie som si istá, či ja mám vadný kus, alebo toto je štadardný rozprašovač všetkých Pixi produktov. Akokoľvek dosť pomohlo, keď som ho preliala do Muji fľašky, tam rozprašovač tiež nie je ideálny, ale oveľa lepší, takže som si konečne urobila názor.

Takže o čom táto vodička je? Obsahuje ružovú vodu (môj veľký favorit) a zelený čaj (to je tiež môj veľký favorit, ale ten skôr pijem). Ružová voda a zelený čaj majú pleť upokojovať a hydratovať. Pixi Makeup Fixing Mist by mala okrem toho zaručiť, že makeup vydrží celý deň, nepohne sa z miesta a nebude sa usádzať vo vráskach. Nastriekať sa môže ako báza pod makeup, vtedy má predĺžiť trvácnosť, alebo na vrch makeupu ako osvieženie. Čo sa týka predĺženia trvácnosti makeup, mýslím, že to funguje, ale nie je to nijaký extrém, nečakajte 24 hodín dokonalý makeup. Ja mám po nanesení pocit, že makeup je tak nejak zafixovanejší a určite sa menej hýbe, ale to závisí aj druhu makeupu. Definitívne to nie je výsledok, na ktorý by som prisahala, je to len môj pocit. Nastriekaním na vrch makeupu pleť veľmi príjmne osviežiť a dodá jej krásnu sviežosť a lesk. Pixi Makeup Fixing Mist má ešte jednu celkom fajn vlastnosť, sťahuje póry, nie extrémne, ale citeľne a videteľne. Celkom príjemne vonia, tak sviežo, ale nijak rušivo ani výrazne. Mne osobne trochu vadí, že obsahuje pomerne veľa alkoholu, asi kvôli trvácnosti, takže ak máte citlivešiu pleť, toto môže byť celkom problém.

Pixi Makeup Fixing Mist je príjemný osviežovač pleti, ale nie je to niečo bez čoho si neviem predstaviť život. V porovnaní s podobnými prípravkami má veľmi dobrú cenu 18,90 eur na beautybay.com, takže ak by ste chceli vyskúšať nejakú face spray Pixi Makeup Fixing Mist je dobrá voľba.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#plet #make-up #fixacny-sprej #face-mist #Pixi

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com