Pestle&Mortar Pure Hyaluronic Serum

10.11.2020 08:00


Túto recenziu som chcela napísať ešte v lete do série, aj keď na blogu jedna je, ale zaslúži si poriadny update. Lenže Katka mieni, šéf mení :D Pestle&Mortar Pure Hyaluronic Serum je môj holy grail produkt, už som mala tak veľa flaštičiek, že si už ani nepamätám množstvo a vždy mám nejakú aj doma v zásobe. Pure Hyaluronic sérum bol ich úplne prvý produkt a prvý produkt, ktorý som od nich vyskúšala, myslím, že to bolo vďaka Caroline Hirons a odvtedy je to proste láska najväčšia.



Toto sérum je proste top, čo sa týka zloženia, aj čo sa týka konzistencie, proste dokonale urobené hydratačné sérum. Konzistencia je tak akurát, ani veľmi tekutá, ale ani veľmi hustá a gélovitá a vôbec nie lepivá ako bývajú niektoré takéto séra. Okamžite sa vpije a na pleti je veľmi príjemná a nikdy nežmolkuje. Na pleti okamžite pocítite super hydratáciu, bude pekne nacucaná a pružná.



Zloženie je z 98% prírodné a v zásade celkom jednoduché a to z neho robí podľa také super výnimočné sérum. Obsahuje nasledovné látky:

Vodu, teda H2O.

Glycerín, super hydratačná látka, viac o ňom tu.

Kyselinu hyalurónovú, konkrétne s rôznou veľkosťou molekúl, veľké molekuly uzamykajú vlhkosť v pleti, stredne veľké molekuly poskytujú hydratáciu nižším vrstvám pleti a najmenšie molekuly prenikajú hlboko do pleti a stimulujú tvorbu telu vlastnej kyseliny hyalurónovej, viac o nej tu

Butylene Glycol humectant, zvláčňujúca látka.

Panthenol úžasná upokojujúca látka.

Výťažok z uhorky, ktorý pomáha pleť regenerovať a zvláčňuje ju a vyhládza.

Aloe Vera je protizápalové, upokojuje pleť a pomáha zmierňovať šupinky

Caprylyl Glycol tiež zvláčňujúca látka.

Phenoxyethanol konzervant.

Citric Acid - kyselina citrónová, tu použitá ako konzervant.



Pure Hyaluronic sérum je vhodné pre všetky typy pleti a keďže každá pleť potrebuje hydratáciu, tak nejaké hydratačné sérum by mal mať doma každý. Používanie je jednoduché, jednu až dve kvapky naniesť jemne na čistú pleť. V rutine ho treba zaradiť po toneroch/tonikách a esenciách a pred všetky produkty na báze oleja. Na stránkach Pestle&Mortar sú aj dokonale prepracované príklady rutín, ak si neviete rady. Používať ho môžete ráno aj večer a čo sa týka kombinovania, tak ho môžete kombinovať a vrstviť s hocičím, je absolútne nekonfliktné a má konzistenciu, ktorá sa skvele vrství.

Obal je sklenená a elegantná fľaštička s pipetkou, z ktorej sa sérum skvele dávkuje. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia. Objem je 30 ml, ale majú aj malú 15 ml cestovnú verziu.

Veľmi často sa ma pri tomto sére pýtate, že či stojí naozaj za to a chcete porovnanie, najčastejšie s The Ordinary. Takže takto, v konečnom dôsledku kyselina hyalurónová je kyselina hylaurónová, takže pleti je to jedno, ale ide o to ako je, ten produkt spravený a aké ďalšie látky v ňom sú. Pure Hyaluronic Serum je podľa mňa dokonale spravené, ešte mi nikto nepísal, že je zlé, ja ho milujem, nikdy mi nežmolkovalo, dokonale hydratuje, perfektne sa vrství, plus žiadna parfumácia, dokonalá konzistencia… Mne za tie peniaze stojí, ale na trhu je toľko možností, že určite nájdete skvelé sérum aj lacnejšie, za mňa je však toto top. Ak by ste chceli vidieť zaujímavé porovnanie rôznych hydratačných sér, pozrite si toto video.



Ak chcete podľa mňa top top hydratačné sérum, určite vyskúšajte Pestle&Mortar Pure Hyaluronic sérum, fakt za to stojí. Kúpite ho priamo na pestleandmortar.com, teraz sa blíži aj ich jediný výpredaj v roku na čierny piatok, tak sa určite mrknite na ich stránky, recenzie na ich ďalšie produkty nájdete na blogu tu, odporúčam hlavne vitamín C a očný krém. Pure Hyaluronic sérum tiež kúpite aj na niche-beauty.com, lookfantastic.com a feelunique.com.




#plet #PestleandMortar #serum #kyselina-hyaluronova

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com