Pestle&Mortar Essentials The Face Cream

26.01.2023 08:00


Že milujem Pestle&Mortar to viete, že ich Hydrate je jeden z najlepších hydratačných krémov na trhu, to tiež mnohí viete, ale aj keď je Hydrate absolútne úžasný, nie každému vyhovuje a to hlavne kvôli jemnej citrusovej parfumácii, recenziu inak nájdete tu. A preto Pestle&Mortar prišli s novým krémom na tvár, ktorým doplnili rad Essentials, ktorý je mimochodom tiež dokonalý a recenziu nájdete tu. Tento konkrétny The Face Cream mi poslalo Pestle&Mortar na vyskúšanie.



The Face Cream je taká trochu zjednodušená verzia Hydrate bez parfumácie. Konzistenciou je o niečo málo hutnejší, ale stále nie je mastný ani ťažký, dobre sa vrství, skvele funguje pod make-up a výborne zvláčňuje a hydratuje. Tiež nevytvára mastný ťažký film na tvári, len mu trvá o máličko dlhšie, kým sa vstrebá.



Čo sa týka zloženia, tak je iné ako pri Hydrate a odzrkadľuje aj fakt, že toto je krém určený pre celú rodinu, môžu ho používať aj deti a tiež je určený pre citlivú a podráždenú pleť. Kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

Niacinamide, ktorý tu má pomáhať so zmierňovaním rosacei, hojiť ekzém a prejavy psoriázy a tiež zmierňovať pigmentové škvrny.

Avokádový olej má pleť upokojovať, zmierňovať svrbenie

Šípkový olej má pomáhať s regeneráciou pokožky, hydratovať ju a pomáhať hojiť jazvy.

Okrem týchto troch ingrediencií nájdete v kréme aj glycerín, skvalán, kyselinu haylurónovú, vitamín E, výťažok zo zeleného čaju a aloe vera.



Používanie je jednoduché nanesiete na tvár a rozotriete, stačí relatívne málo, asi toľko ako je na fotke, môžete používať ráno aj večer. The Face Cream sa dobre vrství a skvele funguje aj pod make-up. Je vhodný naozaj pre všetky typy pleti a všetkých, tým myslím aj mužskú pleť a deti. Ja ho používam aj na šéfa. Obal je praktická tuba, majú ju s objemom 100 ml a 50 ml. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Ak hľadáte dobrý krém na tvár pre celú rodinu, určite vyskúšajte The Face Cream od Pestle&Mortar, tiež ak sa vám páčil Hydrate, ale chcete niečo lacnejšie alebo bez parfumácie, určite stojí za vyskúšanie. Za mňa je The Face Cream skvelý produkt, ktorý budem mať doma stále, lebo je to perfektný a nekonfliktný krém, ktorý môžu používať naozaj všetci. Pestle&Mortar Essentials The Face Cream kúpite na pestleandmortar.com.






#plet #PestleandMortar #hydratacny-krem #detska-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com