Pestle&Mortar Daily Shield SPF50

07.08.2024 14:00


Na toto som dlho čakal a mnohí z vás tiež, SPFko od Pestle&Mortar… Sľubovali ho roky a konečne je tu. Teraz už si viete vyskladať kompletnú rutinu len z Pestle&Mortar produktov, čo je absolútne super a ako to býva zvykom u Pestle&Mortar, tak aj toto nový Dialy Shield SPF50 je super!



Samozrejme, že si Pestle&Mortar dalo záležať aj na zložení, takže toto nie je len tak nejaké SPF, ale tri v jednom, SPF, rozjasňovač pleti a primer. Najviac kľúčové je samozrejme SPF, ktoré je 50 a PA+++ a je to chemický filter, poskytuje tiež ochranu voči modrému svetlu. Ďalšie účinné látky sú nasledovné:

Indický egreš, ktorý chráni pred znečistením, pomáha redukovať hyperpigmetácie a rozjasňuje pleť.

Lecitín pomáha obnoviť poškodenú pokožku, zosvetľuje pigmentové škvrny a upokojuje a vyživuje pleť.

Spirulina Maxima rozjasňuje pleť, chráni proti modrému žiareniu a redukuje pigmentové škvrny.

V zložení nájdete aj super hydratačný glycerín.



Daily Shield má príjemnú krémovú konzistenciu, ľahko sa rozotiera, nie je mastný ani ťažký. Pleť zanecháva krásne hydratovanú. Perfektne funguje pod make-up aj ako rozjasňujúca báza vďaka jemne ružovej farbe. Mne skvele funguje aj okolo očí a neštípe ma. Je bez vône, vegánsky a cruelty free. Vhodný pre všetky typy pleti.




Balenie je praktická 50 ml tuba so super pumpičkou. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia. Používa sa jednoducho, dostatočné množstvo naneste ako posledný krok v rutine. Ak chcete mať ochranný faktor 50 po celý čas treba ho opakovane nanášať každé dve hodiny.



Celkovo je Daily Shield veľmi príjemné a vydarená každodenné SPF, ktoré vám nahradí aj hydratačný krém. Perfektne zapadá medzi ostatné Pestle&Mortar produkty a určite stojí za vyskúšanie. Kúpite na mojom eshope skinov.sk alebo priamo na pestleandmortar.com, prípadne na cloud10beauty.com a niche-beauty.com.





#plet #SPF #PestleandMortar

Môže vás zaujať

Môj obchod

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com