Oskia Renaissance Cleansing Gel

11.10.2015 21:41


Tento čistiaci gél sa stal už takmer kultovým produktom a veľa beauty blogeriek ho ospevuje do nebies. Tak som samozrejme neodolala ani ja. V prvom rada Oskia má veľmi pekné obaly a tento gél má aj skvelý davkovač. Jediné, čo mi vadí je že nevidím koľko je už minuté. Takže pomaly začínam tŕpnuť, že už sa míňa.

A teraz k tomu podstatnému.Gél má jemnú ružovkastú farbu, skoro ako dužina červeného grepu. Po nanesení sa masážou zmení na veľmi ľahký olej. Po vyčistení ho zmývam mušelínovým uteráčikom (napr. takýmto). Príjemne vonia, sú v ňom kamilky a ruža, takže to asi cítim, aj keď to neviem úplne presne identifikovať.

Kľúčové ingredencie sú:
Tekvicový enzým hĺbkovo čistý póry a šetrne odstraňuje mŕtve bunky
Vitamín A zlepšuje vzhľad slnkom zničenie, suchej a zrelej pleti a zjemňuje ju
Vitamín C a E chránia pleť proti voľným radikálom a prostrediu
Borákový olej je výborný zdroj kyseliny gama-linolénovej(omega-6-mastná kyselina), magnézium a B2 a C vitamín zlepšujú elasticitu a pevnosť pleti, zabezpečujú ochranu pleti a hydratujú ju
MSM forma prírodnej síry, detoxikuje, upokojuje a má protizápalový účinok

Ja používam jednu pumpičku večer po odlíčení na dočistenie pleti a jednu ráno na čistenie pleti. Pleť mám po použití čistú, jemnú, hydratovanú a rozjasnenú. Nečakajte zázraky hneď, ale pri dlhodobom používaní sa dostaví skvelý výsledok. Renaissance v názve treba chápať ako znovuzrodenie a to tento cleanser naozaj dokáže. Oskia Renaissance Cleansing Gel je naozaj jedinečný, nepodobá sa nič, čo som kedy použila. Veľmi odporúčam vyskúšať.

Kúpite na BeautyBay.com, alebo na CultBeauty.co.uk, stojí okolo 38 eur.

Ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.





#plet #cistiaci-gel #Oskia #cistenie-pleti #odlicovanie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com