Oskia Floral Water

17.12.2019 08:00


Oskia je skvelá značka, zatiaľ som od nich nemala produkt, z ktorého by som bola sklamaná. Veľmi si dávajú záležať na ingredienciách a zložení, čo sa samozrejme odráža aj na cenovke. Floral Water je jeden z ich posledných prírastkov a ja som bola hneď nadšená z myšlienky na toner, ktorý obsahuje MSM a hneď v ďalšom momente ma odradila cena.



Našťastie veľmi rýchlo prišli aj s malým 30 ml testovací/cestovným balením, tak som si ho hneď objednala na vyskúšaniE. Na tento toner som sa však tak namotala, že som si asi za dva týždne rovno kupovala to drahé veľké balenie. Mojej pleti jednoducho robí super dobre a za tie peniaze stál. Ak máte radi ružovú vodu, tak toto je taká extra vytuningovaná verzia, ktorej úplne prepadnete, teda aspoň ja som prepadla.

Hlavná ingrediencia je organická ružová voda, vďaka čomu tento toner vonia jemne sladko ako ružová voda. Nasleduje extrakt z ibišteka, ktorý spomaľuje enzým elastáza, ktorý je zodpovedný za degradáciu elastínu, ktorý potrebujeme, aby bola naša pleť pevná a pružná. Okrem toho tento výťažok obsahuje prirodzené AHA kyseliny, takže pleť jemne rozjasňuje a zbavuje veľmi šetrne odumretých buniek. Napriek tomu by som ho nezaradila medzi exfoliačné toniká, pretože je to super jemné a tie hlavné kyseliny, ktoré extrakt z ibišteka obsahuje, sú kyselina citrónová a mandlová, takže tie naozaj super jemné a pomalé. Okrem toho tento výťažok ešte obsahuje aj antioxidanty, takže pomáha aj pleť chrániť.



Ďalšia zložka je MSM, alebo celým slovom metylsulfonilmetán, je to veľmi dôležitý minerál pre ľudské telo, je to vlastne forma organickej síry. Dokáže toho naozaj veľa, viac tu, ale v tomto toniku má pleť hlavne upokojiť a stlmiť začervenanie. Potom je tam aj vitamín B5, alebo teda panthenol, ktorý pleť rovnako upokojuje, pomáha posilniť kožnú bariéru a tiež pomáha s hojením. A nakoniec šťava z čiernej mrkvy bohatá na karotenoidy, ktoré pomáhajú pleť chrániť pred voľnými radikálmi. Okrem týchto kľúčových ingrediencií, ktoré uvádza Oskia je tam ešte aj hydratačný glycerín. Takže toto tonikum robí tak nejak všetko, upokojuje, hydratuje a jemne a pomaly pleť aj rozjasňuje.

Konzistencia je úplne tekutá a vodovitá, takže ja ho najradšej nanášam tak, že si nalejem do dlane a rozotriem ho, vtlačím do pleti v úplne prvom kroku, hneď po vyčistení pleti. Samozrejme, že Flower Water môžete nanášať aj s pomocou tampónu, ale v prípade takýchto vodovitých skôr hydratačných tonerov a ešte k tomu drahých, mi to príde zbytočné plytvanie. Čo sa týka kombinovania s ďalšími produktmi alebo účinným látkami, tak Floral Water nemá absolútne žiadne obmedzenia. Tento toner pleť krásne hydratuje, vyživuje a perfektne ju pripraví na ďalšiu starostlivosť. Hydratáciu uvidíte a pocítite hneď, na účinky MSM a ibišteka si budete musieť pár týždňov počkať.



Floral Water toner je vhodný pre všetky typy pleti a je to naozaj skvelý prvý krok starostlivosti o pleť. Fľaša je sklenená so šroubovacím vrchnákom, veľká má 150 ml, čo je celkom veľký objem. Malá je tiež sklenená s rovnakým vrchnákom a má 30 ml. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Ja som si Floral Water naozaj zamilovala, mojej pleti nesmierne vyhovuje a je to jeden z najlepších tonerov, čo som vyskúšala. To zloženie je naozaj výnimočné a prospešné pre pleť. Ak si ho môžete dovoliť, tak ho určite odporúčam vyskúšať. Floral Water kúpite napríklad na cultbeauty.co.uk, lookfantastic.com, beautybay.com, niche-beauty.com alebo feelunique.com.




#plet #toner #Oskia #hydratacia #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com