Oskia Bedtime Beauty Boost

14.09.2021 15:00


Bedtime Beauty Boost bol na mojom wishliste roky, možno aj 5, v zásade od momentu, kedy som objavila Oskiu, ale dlho som si nevedela ospravedlniť tú cenovku, respektíve vždy sa našlo niečo, čo bolo tiež zaujímavé a o niečo lacnejšie. Až sa ku mne konečne dostal vďaka nejakému beauty boxu. Moje očakávania boli veľké, keďže Oskia produkty milujem a ani tentokrát som neostala sklamaná.



Ako všetko od Oskia aj tento krém je nadupaný super ingredienciami, ktoré majú pleti pomáhať s regeneráciou a intenzívne ju vyživovať. Tie kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

MSM, čo je minerál, ktorý Oskia využíva vo všetkých svojich produktoch, pomáha pleti s regeneráciou a tvorbou kolagénu.

Niacinamide pomáha s hydratáciou, pigmentovými škvrnami a celkovým vzhľadom pleti, viac o ňom nájdete tu.

Vitamín A zo šípkového oleja pomáha pleti s obnovou.

Vitamín E je antioxidant, ktorý chráni pleť pred voľnými radikálmi a posilňuje prirodzenú ochranu proti UV žiareniu

Kmeňové bunky zo švajčiarskeho jablka pomáhajú zvyšovať odolnosť buniek proti stresu a redukovať vrásky.

MPC mliečne peptidy stimulujú tvorbu kolagénu a kyseliny hyalurónovej, vďaka čomu pleť vyhládzajú.

Kyselina hyalurónová pomáha s hydratáciou , vďaka čomu je pleť pružnejšia.

Fytosteroly, triglyceríny a omega 3 ,6 a 9 mastné kyseliny, konkrétne z bambuckého masla, jojobového, sezamového a ryžového oleja, pomáhajú udržiavať kožnú bariéru, zlepšujú hydratáciu a pleť zvláčňujú.



Všetko toto pomáha pleti v noci sa zregenerovať, ale tiež zlepšuje hydratáciu, vyhládza vrásky a celkovo pleť rozjasňuje. Ráno je proste pleť perfektne oddýchnutá, aj keď spánok nebol úplne najlepší, čo sa mi za posledný rok dialo pravidelne, ale na pleti sa to až tak veľmi neodrazilo aj vďaka tomuto krému.



Oskia Bedtime Beauty Boost má úplne dokonalú konzistenciu, je to taký hutnejší intenzívny krém, nie je to niečo ľahučké gélovité, ale zároveň je nemastný, nie je ťažký a skvele sa vstrebáva. Vonia veľmi jemne po ružiach, ale je to úplne nebadateľná nesmierne príjemná vôňa, nič intezívne.



Vďaka konzistencii je ideálny na noc, ale nie je v ňom nič, čo by bránilo používaniu cez deň, ak sa vám zápači. Vhodný je pre všetky typy pleti, okrem extra citlivej na parfumáciu, keďže v ňom sú esenciálne oleje. Používanie je jednoduché, naniesť malé množstvo, asi veľkosť pistácie, ako posledný krok vo večernej rutine. Dobre sa vrství a takisto sa nemusíte báť kombinovania s účinnými látkami ako retinol, alebo vitamín C, úplne dokonale funguje spolu s kyselinami a napríklad s Oskia Liquid Mask.



Bedtime Beauty Boost je v sklenenom tégliku s plastovým vrchnákom s klasickým Oskia dizajnom. Objem je 50 ml a spotrebovať ho treba do 9 mesiacov od otvorenia.

Oskia Bedtime Beauty Boost je jeden z najlepších nočných krémov, čo som vyskúšala, toto nebude posledný téglik, je tak akurát hutný, výživný, hydratačný, zvláčňujúci a moja pleť ho miluje, ráno sa budím s dokonale zregenerovanou a oddýchnutou pleťou. Ľutujem, že som si ho nekúpila skôr a už teraz sa teším, keď otvorím nové balenie, lebo toto sa mi už minulo. Za mňa môžem Bedtime Beauty Boost odporúčať všetkými desiatimi, kúpite ho napríklad na cultbeauty.com, lookfantastic.com, feelunique.com, niche-beauty.com a spaceNK.com.




#plet #Oskia #hydratacny-krem #nocny-krem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com