Onest Balance Face Mask

16.08.2018 08:00


Vyzerá to tak, že mi to vyšlo na sériu recenzií o čistiacich maskách, ale dobrých čistiacich masiek nikdy nie je dosť, takže tu je ďalšia. Onest Balance Face Mask som chcela veľmi vyskúšať od momentu, keď som ju prvýkrát videla, myslím, že to bolo u Tiny v tomto videu a prečítala si o nej viac, pretože sa mi veľmi páčilo zloženie. Lenže Onest sa nedá tak ľahko zohnať v Nemecku, takže to nebolo také priamočiare, ale nedávno mi ju veľmi láskova poslali z www.anemonegarden.sk až sem, do ďalekého Berlína (ono, ten Berlín zase až tak ďaleký nie je, ale dobre to znie) a rovno na začiatok poviem, že som nadšená, čo už možno aj viete z posledného videa o obľúbených produktoch.



Onest Balance Face Mask je krémová čistiaca maska, ale zároveň je výživná a super hydratačná, dokonalá kombinácia všetkého, čo pleť potrebuje. Veľmi mi pripomína Omorovicza Deep Cleansing Mask, ktorá je niekoľko násobne drahšia a dokonca mám pocit, že táto od Onest je ešte lepšia, dokonalá náhrada,a lebo ako YouTuberi povedia dupe. Na Onest Balance Mask sa mi veľmi páči aj obal, jednoduchý, sklenený, minimalistický a funkčný, bonus skvele vyzerá na poličke v kúpeľni, ale obsah ďaleko predčí obal.



Takže, čo tvorí ten zázračný obsah tejto masky? Kľúčové ingredience sú:

Zelený a biely íl - základná ingrediencia takmer všetkých čistiacich masiek a tu sú rovno dva, íl skvele absorbuje nečistoty.

Aktivované bambusové uhlie - viaže na seba nečistoty, ale nie vodu, vďaka čomu pleť čistí, ale nevysušuje a má aj antibakteriálne účinky, takže skvelé aj pre aknóznu pleť

Flower Acid - celkom inovatívna a nie veľmi používaná forma AHA kyselín, ktorá sa získava z kvetov ibišteku sudánskeho, táto forma AHA kyseliny by mala byť účinnejšia a zároveň šetrnejšia ako iné AHA kyseliny, takže sa nemusíte báť, aj keď máte citlivú pleť.

Polymér z morskej riasy a zinok - majú regeneračné, antiseptické a upokojujúce účinky, takisto skvelé pre aknóznu pleť.

A potom sú tam ešte tri zložky, ktoré pleť hydratujú, rozjasňujú, prekrvujú a dodávajú antioxidanty - medovková voda, extrakt z koreňa zázvoru a rozmarínový extrakt.



Tieto ingrediencie vyzdvihuje Onest, pre mňa je však veľmi dôležitý aj obsah olejov v tejto maske, vďaka čomu je veľmi príjemné hydratačná. A to, že sú tam oleje, cítite aj nakonzistencii a na dotyk, pretože táto maska je celkom tekutá, prirovnanal by som to k takému tekutejšiemu krému a hodvábna na dotyk. Oleje sú v nej rovno tri - makadamiový olej, skvalán, ten moja pleť miluje a slnečnicový olej.



Onest Balance Mask sa používa celkom klasicky ako iné čistiace masky, naniesť na vyčistenú suchú pleť, mne to ide najlepšie štetcom, stačí vám hocijaký syntetický plochý štetec, ale dá sa to aj prstami, len štetcom je to presnejšie, čistejšie a neplytváte zbytočne maskou, takže naniesť, nechať pôsobiť 5 až 15 minút a potom zmyť. Ja to najradšej robím uteráčikom namočeným v teplej vode, najradšej mám tie od Merumaya na toto, ale ide to ľahko aj len opláchnutím. Vhodná je pre všetky typy pleti a môže sa používať 2 až 3-krát týždenne.



Konzistencia tejto masky je neskutočne luxusná, je to akokeby ste si nanášali super luxusný výživný veľmi príjemný krém. Na pleti je Balance Mask nesmierne príjemná a vôbec nezasychá, teda trochu zaschne, ale nestuhne, takže je príjemná celý čas a môžete hýbať tvárou, aj rozprávať. Má veľmi príjemnú jemne sladkú nevtieravú a veľmi jemnú vôňu, mne vonia ako marcipán, ale nie je to nič silné, len to podporuje luxusný pocit z tejto masky.



Pleť je po použití, čistá, jemná, hydratovaná a rozjasnená, proste dokonalý výsledok. Je to ideálna maska pre suchú pleť, ale bude ju mať rada každá pleť, pretože pleť skvele čistí, ale zároveň sa o ňu stará a hydratuje ju, takže nemáte po jej použití taký ten nepríjemný stiahnutý pocit a potrebu si rovno naniesť hydratačnú masku. Je to vlastne akokeby ste použili niekoľko masiek na raz, preto je skvelá aj na cestovanie podľa mňa, ja som si ju so sebou zobrala aj na dovolenku. Najradšej ju používam na celú tvár, lebo je proste super, iné čistiace masky často používam len na T-zónu, ale keď potrebujem len rýchle hlbšie čistenie problematických miest, tak ju tiež použijem len na T-zónu a nechám si ju kratšej. Inak si v nej rada lebedím aj 20 minút.



Onest Balance Face Mask je nesmierne vydarený produkt, ja som si ju neskutočne obľúbila a určite ju odporúčam vyskúšať. Nemám k nej jedinú výhradu, krásny obal, dokonalá maska, veľmi dobrá cena, na to aký skvelý je obsah. Ale mám jednu malú výhradu k samotnej prezentácii Onest, naozaj nechápem, prečo sa niekto nazve Onest a potom nedá na stránku kompletné zloženie? Na obaloch samozrejme je, to je zákon, ale v dnešnej dobe by to mala byť samozrejmosť aj na webových stránkach, hlavne, ak svoje produkty predávate hlavne cez internet, podľa mňa je to tak nejak elementárna slušnosť k zákazníkovi. A tým nijak nespochybňujem ich deklarované prírodné zloženie a ani ich zámer byť úprimný, len to tak trochu ide proti sebe a mne to vŕta v hlave odkedy som prvýkrát navštívala ich stránku. Na Slovensku Onest Balance Face Mask kúpite na anemonegarden.sk a nájdete tam aj zloženie. Majú tam aj iné zaujímavé značky prírodnej kozmetiky, určite mrknite.





#plet #cistiaca-maska #pletova-maska #Onest #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com