Omorovicza Deep Cleansing Mask

24.11.2016 08:00


Omorovicza Deep Cleansing Mask som chcela vyskúšať roky. Presne si pamätám, kedy som ju objavila, bolo to v zime v Kanade, myslím, že február. Na tú zimu človek len tak nezabudne, vraj to bola najhoršia zima za posledných 20 rokov, mínus 30, ani von sa nedalo vyjsť. V tom čase som mala jednu z tých vyrážkových epizód a celkom zúfalo som hľadala riešenie. Po celkom rozsiahlom prieskume mi vtedy vyšlo niekoľko kandidátov na čistiace masky - Origins Out of Trouble, GlamGlow Youthmud a Omorovicza Deep Cleansing Mask. Origins aj GlamGlow používam doteraz, ale na Omoroviczu som sa vtedy neodhodlala, odradila ma cena. Takmer každá recenzia, ktorú som na tú masku čítala bola extrémne pozitívna, takže som ju celkom prirodzene chcela vyskúšať, ale tá cena ma odrádzala dosť dlho. 80 eur je jednoducho veľa, hlavne ak sa jedná o čistiacu masku, ktorú po 20 min zmyjete. Lenže, keď som teraz v lete znova zápasila s podobnou vyrážkovou epizódou, tak som si povedala, že už ju teda skúsim, snáď to bude stáť zato.

Omorovicza je maďarská značka, ktorá využíva silu termálnych prameňov. Treba povedať, že veľmi luxusná značka, ich spa nájdete v najlepších hoteloch na svete, najbližšie pre nás je asi ich prvé a pôvodné spa v Budapešti a potom v Prahe vo Four Seasons hoteli. Ceny sú samozrejme vysoké. Omorovicza ponúka všetko, čo by ste mohli potrebovať, od hydratačných poroduktov po antiagingové, niektoré za skutočne horibilné ceny, bavíme sa o stovkách eur. Mala som vzorku Gold Hydralifting Mask a bola úžasná, naozaj, a tá cena bola iná šupa. Založiť takúto originálnu luxusnú značku bola neuveriteľne exceletný nápad, ktorý dokonale využil potenciál Maďarska, pre americký trh je to celkom exotika. Kiežby niekto takto vedel využiť silu minerálnych prameňov na Slovensku a nemusela by to byť až tak drahá značka.

Ja tu trepem o značka a vás určite zaujíma, či tá maska naozaj stála za to. Odpoveď je áno aj nie. Omorovicza Deep Cleansing Mask je exceletná, zo všetkých čistiacich masiek, čo som za život vyskúšala je to definitívne najlepšia maska, ale tá cena ma stále škrie. Existuje totiž množstvo masiek, s ktorými bude výsledok rovnaký, samotný proces síce nebude taký príjemný, ale aspoň nevykrvácate finančne, napríklad GlamGlow YouthMud, Caudalie Instant Detox Maska, prípadne Fresh Umbrian Clay Purifying Mask, ale aj L’Oréal Pure Clay Detox Mask.

A teraz pár dôvodov prečo finančne vykrvácať. Obal je samozrejme luxusný, sklenený a veľmi elegatný. Táto čistiaca maska má textúru ako žiadna iná, pôsobí ako jemný hydratačný krém, textúra je hladká a neuveriteľne ľahko sa rozotiera. Má príjemnú veľmi jemnú vôňu. Aj keď táto maska zaschne, takmer vôbec nestvrdne, čo je pre mňa úplne neuveriteľné. Pri prvom použití som mala pocit, že je niečo zle, pretože všetky čistiace masky, ktoré som doteraz použila stvrdnú tak, že neviete pomaly otvoriť ústa, nieto rozprávať. Po 15-20 minútach, keď zaschne a stmavne, ju treba zmyť utekrákom namočeným v teplej vode. Výsledok je vyčistená pleť, ktorá je však jemná, hladká a dokonale hydratovaná, akokeby vyleštená, vypnutá, … proste vylepšená vo všetkých ohľadoch. Naozaj vôbec nevysušuje pleť, preto je aj skvelá na lokálne použitie na vyrážky, pretože pleť čistí, ale zároveň sa o ňu aj stará. Moja suchá pleť si pri nej úplne pradie od blaha a určite je vhodná aj pre ostatné typy pleti. Naozaj dokáže neuveriteľne vyčistiť póry, vytiahne aj také, o ktorých ste nevedeli, že ich vôbec máte a niekedy to vlastne pôsobí vyrážku, lebo ju urýchli. Preto nie je dobré túto masku použiť pred nejakou dôležitou udalosťou, kedy chcete vyzerať najlepšie, nedajbože pred svadbou, na CultBeauty to určite neodporúčajú. Ja mám tendenciu používať Omorovicza Deep Cleansing Mask len na miesta, kde sa mi zvyknú robiť vyzrážky, T zónu hlavne, pretože nechcem plytvať týmto zázrakom. Celkovo som veľmi opatrná pri nánašaní, aby ani kvapka nevyšla nazmar.

Používanie Omorovicza Deep Cleansing Mask je veľmi príjemné, relaxačné a cítim sa pritom nesmierne rozmaznávaná. Ja sa normálne zvyčajne bezproblémov podelím s kozmetikou, napríklad keď máme návštevu, alebo keď chce niekto niečo vyskúšať, ale pri tejto maske by som s tým mala asi problém, tuším ani mama by nemala nárok, prepáč mami. Je naozaj skvelá a preto chcem aby mi vydržala čo najdlhšie. Ak si chcete dopriať domácu luxusnú spa starostlivosť odporúčam, kúpite na feelunique.com za niečo málo pod 80 eur.



#plet #pletova-maska #cistiaca-maska #Omorovicza

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com