NYX Micro Brow Pencil

17.11.2016 08:00


Už som to viackrát spomínala, že čo sa týka trendu okolo obočia, ja som celkom slušný ignorant. Nebaví ma to, som na to lenivá a svoje obočie považujem za celkom dobré aj bez zvýrazňovania nejakou farbou. Pravda je, že mám väčšinou celkom dosť problém nájsť ten správny odtieň pre seba, preto sa mi často ani produkty na obočie nepáčia. Blond pre mňa býva príliš svetlá a hnedá zase už príliš tmavá. Takže som celkom skepticky neočakávala nič ani od NYX Micro Brow Pencil. Hovorila som si, že to teda vyskúšam, ale zase z toho nič nebude.

A ukázalo sa, že som asi konečne našla produkt na obočie, ktorý mi úplne vyhovuje. Kúpila som si odtieň Taupe, čo je vlastne sivo-hnedá a sedí mi úplne skvele, je to presne môj prirodzený odtieň obočia. NYX má celkom širokú škálu odtieňov pri produktoch na obočie, takže sa nájde asi skoro každý. Odtieň, čo mám ja, je veľmi prirodzený hlavne pre tmavé blond a svetlo hnedé vlasy, také nejaká je moja prirodzená farba vlasov, nezvýrazňuje obočie nejak extrémne, len veľmi jemne.

Ceruzka má na jednej strane kefku, ktorou môžete obočie učesať a druhej strane naozaj mikroceruzku, ktorou ho zafarbíte. Toto býva inak môj druhý problém s produktmi na obočie, zle sa mi s nimi manipuluje, pretože bývajú veľmi hrubé a nepresné, ale táto ceruzka je super presná. S touto mikro ceruzkou sa naozaj veľmi dobre pracuje, textúra je celkom jemná, ľahko sa nánaša, ale napriek tomu dlho vydrží a nerozmazáva sa. Naozaj to zvládne aj niekto ako ja, kto s tým nemá takmer žiadne skúsenosti. Na prvej fotke nižšie mám upravené len moje pravé obočie, v porovnaní s neupraveným je trochu hustejšie a výraznejšie, hlavne pri koreni nosa, kde mám obočie redšie. Na druhej fotke mám upravené obe obočia.

NYX Micro Brow Pencil zvyknem použiť, keď chcem, aby moje oči boli výraznejšie v tvári. Konečne produkt na obočie, s ktorým ma baví si ho upraviť a vyhovuje mi, aj keď stále to nie je pevná súčasť môjho líčenia. Super je, že Nyx Micro Brow Pencil vôbec nie je drahá oproti podobným produktom (napríklad Anastasia Beverly Hills Brow Wiz), je to niečo pod 10 eur, aj keď, stále je to vlastne dosť za také malé nič. Neviem ako rýchlo sa minie, ale predpokladám, že pri dennom používaní pomerne rýchlo, potom vám aspoň ostane kefka. Ak máte rovnaký postoj k produktom na obočie ako ja, ale predsa len by ste chceli niečo vyskúšať a nechce sa vám za to dávať veľa peňazí, NYX Micro Brow Pencil je skvelá voľba. Kúpite na feelunique.com

Ak sa vám článok páčil nezabudni dať like na facebooku. Ak chcete vidieť NYX Micro Brow Pencil v akcii, tak si pozrite toto líčiace video, kde som ju použila.



#make-up #NYX #ceruzka-na-obocie #obocie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com