NYX rúže

03.11.2016 08:00


Taký malý haul NYX rúžov. Všetky sú v zásade v podobnom odtieni, teda vlastne na tej fotke vyzerajú takmer identicky, ale každý je vlastne úplne iný. V popise na stránke NYX majú všetky, že sú mauve. Evidentne mauve je moja farba, pretože všetky moje rúže sú takéto. Vždy nakoniec siahnem po niečom mauve a ak si aj kúpim iný odtieň, tak ho nepoužívam tak často.

Extra Creamy Round Lipstick v odtieni Thalia som kúpila ako prvý ešte v septembri, páčil sa mi odtieň, ako inak je to mauve. Je to ten NYX základný rúž, ktorý je najlacnejší. Odtieň je taký studený, tmavší, šmrcnutý do fialova. Finiš je saténový, skôr lesklý. Veľmi ľahko sa nanáša, aplikuje sa takmer sám, textúra je veľmi jemná, priam sa až roztápa pri dotyku s perami. Na perách vydrží tak klasicky ako normálne rúže, po prvé veľké pitie alebo jedenie. Výhoda týchto rúžov je, že majú neskutočné množstvo odtieňov, čokoľvek si vymyslíte a stoja takmer nič, takže ak chcete napríklad skúšať a striedať rôzne farby, tak je to super voľba.

Matte Lipstick v odtieni Tea Rose - matné rúže to je moje. Pri tomto som sa rozhodovala medzi dvoma odtieňmi, nakoniec som si vybrala ten ružovší, inak by boli naozaj všetky rovnaké. Na NYX Matte Lipstick sa mi naozaj páči finiš, je matný, ale nie taký kriedovitý ako bývajú matné rúže. Nie je ani veľmi vysušujúci. Vlastne nie je úplne matný, efekt je skôr podobný Nuxe Reve de Miel, len chýba hydratácia. Proste nie je lesklý, skôr by som povedala, že je hodvábny, na perách to pôsobí veľmi prirodzene. Nie je dlhotrvácny, ale vydrží celkom dlho, dlhšie ako Extra Creamy Round Lipstick. Na výber je oveľa menej odtieňov ako v prípade Extra Creamy Lipstick, ale stále je ich dosť veľa.

Butter Lipstick v odtieni Root Beer Float ma dostal textúrou, pripomína balzam, je veľmi ľahký a jemný. Tento odtieň nanesiete aj bez zrkadla. Finiš je lesklý, ale nie extrémne, dokonca menej ako Extra Creamy Round Lipstick. Na perách je veľmi príjemný, balzamovitý. Napriek tomu, že je taký jemný na perách drží celkom dobre. Navyše táto farba je pre mňa úplne dokonalá, aj keď má nepochopiteľný názov, vždy sa na tom zasmejem, keď ho čítam. Je studená, je tam trochu ružovej, ale hrá až do tlmenej červenej, presne ako moje pery, len trochu krajšie.

Najčastejšie sniaham po Butter Lipstick, lebo sa mi páči jeho textúra, ale keď chcem niečo výraznejšie tak siahnem po matnom. Celkovo sú rúže od NYX super a navyše za skvelé ceny.



#make-up #NYX #ruz

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com