NARS Satin Lip Pencil

23.11.2017 08:00


Na NARS pozerám už dlho, obzvlášť na ich ceruzky na pery, ktoré sú veľmi populárne, ale dostať sa k nemu nie je jednoduché. Na Slovensku samozrejme nie je, ako inak a dokonca ani v Nemecku, aj keď to by sa malo čoskoro zmeniť, pokiaľ viem, ale tiež to bude super obmedzené a ani do Viedne sa nedá po NARS zabehnúť. No proste pre Slovenku skoro to isté ako stretnúť jednorozča. Vlastne som si teraz uvedomila, že v českej Sephore ich majú, ale to tiež nie je práve najbližšie, takže stále platí jednorožec.

Popravde ma to nikdy až tak veľmi netrápilo, lebo okrem tých ceruziek na pery, ktoré majú v úžasných odtieňoch červenej a líceniek, ma väčšina produktov nikdy veľmi nezaujala. Asi bude trik v tom, že NARS treba vyskúšať, pretože keď som sa konečne niekde dostala k ich stojanu, tak sa mi tie produkty celkom páčili. Len ja strašne nerada kupujem kozmetiku spontánne, aj keď to tak možno nevyzerá, ale vždy potrebujem čas na premyslenie, či to naozaj potrebujem a či už niečo podobné nemám. Takže, keď som v októbri plánovala výlet do Barcelony, jedna z prvých vecí, čo som urobila bolo, že som pozrela, kde a aká kozmetika sa tam dá kúpiť. Takto to robím vždy, tak trochu choroba, ale aspoň si dobre rozmyslím, čo asi tak kúpiť a Barcelona bola príležitsť kúpiť NARS ceruzku.

Mala som aj vytipovaný odtieň, chcela som matnú a na internete sa mi najviac páčil odtieň Do Me Babe, nakoniec to ale skončilo úplne inak. Výsledkom troch návštev Sephory, našťastie bola hneď vedľa hotela, bola saténová ceruzka v odtieni Hyde Park, čo je veľmi pekný červený odtieň, trochu šmrcnutý do ružovej, na stránke je opísaný ako kardinálska červená. Odkedy ju mám, tak ju používam naozaj často, úplne som nadšená z tej formy ceruzky, lebo sa to ľahko nanáša a je to presné. Ja všeobecne dávam prednosť takým tenším rúžom, nie klasickým, ako napríklad tento od Givenchy. Je s nimi ľahšia a presnejšia manipulácia, ale s takouto ceruzkou okrem ľahšej maniulácie aj super ľahko a dobre orámujete pery. Veľkosťou je inak NARS ceruzka veľmi praktická, nie je veľká, je ľahká a ľahko si ju zoberiete so sebou, dobre sa s ňou narába, takže to zvládnete aj niekde cestou.

Táto je teda saténová, takže nie je super lesklá ani matná, robí jednoducho veľmi pekné pery s prirodzeným finišom. Ja ju používam buď ako rúž, teda pery orámujem a potom vyplním (fotka nižšie) alebo ako stain, keď pery len orámujem a potom farbu rozotriem a vklepem prstom (fotka vyššie). Vtedy pôsobia veľmi prirodzene, ale sú zvýraznené. Celkom dobre drží, nie je to teda super trvácny rúž, ale to ani nesľubuje, bežné menšie pitie a jedenie vydrží celkom bez problémov. Na perách je veľmi príjemná, vôbec ich nevysušuje ani nelepí, vôbec ani necítete, že by ste mali rúž.

Jediná vec je trochu otravná a to strúhanie, ale v mojom prípade to bude asi aj tým, že som si nekúpila rovno vtedy NARS strúhatko, vôbec ma to nenapadlo. Tak som kúpila nejaké v DM a veľmi to ním nejde, zadrháva sa to, takže si budem musieť objednať asi radšej to oficiálne, s tým to snáď pôjde dobre. Hahaha, teraz som si dokonca prečítala na oficiálnej stránke, že sa má používať ich strúhatko, no čo už, mali mi to povedať pri pokladni. Ja som z tejto NARS ceruzky skutočne nadšená a úplne chápem, prečo sú NARS ceruzky také obľúbené. Toto určite nie je u mňa posledná, definitívne musím vyskúšať ešte aj nejakú matnú. Kúpite napríklad na feelunique.com.



#make-up #ruz #NARS

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com