Merumaya Skin Brightening Exfoliating Peel

12.03.2020 08:00


Toto nie je môj najobľúbenejší produkt od Merumaya, ale ak hľadáte dobrú exfoliačnú masku, tak stojí za zváženie. Skin Brightening Exfoliating Peel je teda exfoliačná pleťová maska, ktorá kombinuje AHA kyseliny a enzýmy. Táto maska má jemne odstraňovať odumreté bunky a tým pleť rozjasňovať, vyhládzať a zjemňovať. Okrem toho má v sebe aj protizápalové látky, takže aj keď je účinná, vďaka obsahu týchto látok je jemná a šetrná. Okrem toho obsahuje ešte aj výťažok zo šošovice, ktorý pomáha minimalizovať vzhľad pórov.



Ako pri všetkých Merumaya produktoch je to naozaj nesmierne premyslený produkt, čo sa týka zloženia. Kombinuje enzýmy s AHA kyselinami, pretože pri týchto látkach je síce výsledný efekt takmer totožný, ale fungujú na inom princípe. AHA kyseliny rozpúšťajú lepidlo, ktoré drží odumreté bunky po kope a enzýmy tieto odumreté bunky papajú ako taký Pac Man, takže produkt je vo výsledku veľmi efektívny v odstraňovaní odumretých buniek.

Kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

GLYPURE 70 je kyselina glykolová, teda AHA kyselina, ktorá pomáha odstraňovať odumreté bunky.

Enzýmy z granátového jablka pomáhajú kyseline glykolovej odstrániť tie odumreté bunky.

p-REFINYL je extrakt zo šošovice, ktorý preukázateľne podporuje obnovu pokožky a tiež pomáha redukovať kožný maz a minimalizovať vzhľad pórov.

Mediacalm stimuluje uvoľnovanie anti-iritujúcich neuromediátorov v pokožke, ktoré ju upokojujú.

Samozrejme ako v každom Merumaya produkte, aj v tejto maske je ich typická relaxačná parfumácia, viac o je tu.



Skin Brightening Exfoliating Peel má konzistenciu takého veľmi hustého gélu, ktorý sa ľahko nanáša a rozotiera. Používanie je veľmi jednoduché, na vyčistenú pleť treba naniesť celkom hrubú vrstvu a nechať pôsobiť 5 až 15 minút, potom stačí zmyť vlažnou vodou. Na pleti je celkom príjemná a nikdy ma neštípala, čo niekedy tieto kyselinové masky zvyknú. Ak vás však začne veľmi štípať, alebo páliť, treba okamžite zmyť. Pri tejto maske uvidíte aj okamžitý výsledok, pleť bude jemnejšia a hladšia, vďaka upokojujúcim látkam nebude vôbec podráždená alebo začervenaná, teda mne sa to aspoň nikdy nestalo. Používať ju môžete 1 až 3 krát do týždňa, v závislosti od pleti a takisto od toho, či používate aj iné produkty s kyselinami, pretože s kyselinami to netreba prehánať. Dlhodobý výsledok bude jasnejšia pleť a minimalizované póry.



Táto maska je vhodná pre všetky typy pleti, samozrejme extra citlivá musí byť opatrnejšia, ale keďže sú tam aj upokojujúce látky, mohlo by to byť ok, netreba však zabúdať aj na to, že je tam parfumácia. Najviac sa bude táto maska podľa mňa páčiť zmiešanej a mastnej pleti. Samozrejme pri používaní netreba zabúdať na ochranu pred slnkom a každý deň chrániť pleť SPF, lebo kyseliny zvyšujú citlivosť pleti na slnečné žiarenie. Obal je praktická plastová tuba s objemom 50 ml, z ktorej sa maska veľmi dobre vytláča. Spotrebovať ju treba do 24 mesiacov od otvorenia.

Celkovo, ak hľadáte jemnú ale zároveň efektívnu exfoliačnú masku, ktorá kombinuje AHA kyseliny s enzýmami, toto je skvelá voľba. Merumaya Skin Brightening Exfoliating Peel kúpite priamo na stránkach tu.




#plet #Merumaya #pletova-maska #exfoliacia #peeling #aha #chemicky-peeling

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com