Merumaya Intensely Youthful Eye Cream

01.05.2018 08:00


Merumaya je môj nie tak dávny objav, ale úplne som sa do tejto značky zamilovala. Toto je už štvrtý produkt v priebehu pár mesiacov, ktorý sI našiel cestu na Zrkadielko. Vlastne toto je ten produkt, kvôli ktorému som sa vôbec rozhodla vyskúšať Merumaya a neľutujem. Nielenže je výborný tento očný krém, ale aj všetky ostatné produkty, ktoré som vyskúšala a chystám sa vyskúšať skoro všetky, čo majú.

Intensely Youthful Eye Cream je typ očného krému, ktorý by mal riešiť všetko - hydratáciu, vrásky, tmavé kruhy, opuchy, elasticitu a spevnenie. Niet divu, že som sa namotala. A skutočne to naozaj všetko robí, keď používam tento očný krém, moje očné okolie je absolútne bezproblémov. Samozrejme, že nedokáže vymazať hlboké vrásky, ale jemnú pleť okolo očí posilňuje, hydratuje, vypína a po čase redukuje aj kruhy. Naozaj mám pocit, že s týmto očným krémom robím maximum pre svoje očné okolie. Je to jeden z najlepších očných krémov, aký som mala, vlastne je v mojej top trojke, spolu s Pestle&Mortar Recover a Filorga Optim-Eyes, ale tento je z nich najlacnejší.

Je pomerne hutný, respektíve je hustejší, nie je to nejaký ľahký gélik, ale nie je mastný a rýchlo sa vstrebá, vôbec ho necítite a skvele sa znáša aj s make-upom. Jediné, čo je na ňom také malé mínus je vôňa, nie je nepríjemná ani silná, len je zvláštna. Na rozdiel od iných Merumaya produktov, tento očných krém neobsahuje ich typickú parfumáciu, ktorú som si inak veľmi obľúbila, ale bez parfumácie, preto tam trochu preráža olej z hadinca skorocelového, ktorý vonia tak zemito-korenisto, ale veľmi rýchlo to vyprchá. Zo začiatku mi to síce vadilo, respektíve to bolo zvláštne, ale po čase, keď som si zvykla, tak už to ani necitím. Intensely Youthful Eye Cream sa môže sa používať ráno aj večer a vhodný je pre všetky typy pleti.

Teraz zmenili balenie, ja mám ešte to staré, ale to nové by malo mať lepšiu pumpičku, je rovnaké ako Iconic Youth Serum, ktoré sa mi páčilo, takže myslím, že je fajn.

Kľúčové ingrediencie v Intensely Youthful Eye Cream sú:

RevitElix je Echium Oil, teda olej z hadinca skorocelového, obsahuje Omega 3, 6 & 9 mastné kyseliny. Pomáha redukovať vrásky, zlepšuje elasticitu pleti a ochrannú bariéru pleti.

EYE PRO 3X je kombinácia rozchodnice ružovej (Rhodiola Rosea) a kvasníc, ktorá zvyšuje spotrebu kyslíka a tým pomáha odstraňovať tmavé kruhy pod očami. Redukuje aj tukové usadeniný, ktoré spôsobujú opuchy pod očami. Tiež zlepšuje syntézu kolagénu.

pepha TIGHT - klinicky testovaná ingrediencia, obsahuje polysacharidy odvodené z rias, ktoré pleť vypínajú a vytvárajú vlákna na zlepšenie elasticity.

ARGIRELINE je biomimetický hexapeptid, ktorý je klinicky testovaný. Uvolňuje svaly a má akokeby botoxový efekt na mimické vrásky.

MOISTUREPLEX ADVANCED je zmes amino kyselín a pomáha udržiavať hydratáciu v pleti.

ACTIGEN 02 obsahuje ženšen, ktorý podporuje dýchanie buniek, zvyšuje prietok krvi, čo bolo dokázané klinickým testom, a tým okysličuje pleť.

PRIMAL HYAL 300 je špeciálna forma kyseliny hyalurónovej, ktorá pomáha s hydratáciou pleti, ale tiež stimuluje beta-defenzívne peptidy, ktorá chránia pleť pred mikróbami.

ALPHA TOCOPHEROL je čistá forma vitamínu E, čo je prirodzený antioxidant, ktorý pleť chráni.

Merumaya je nezávislá značka, ktorá kombinuje najnovšie vedecké a technologické poznatky, ale tiež aj prírodné výťažky. Je to maximálne funkčná kozmetika podložená výskumom, ktorá je neuveriteľne lacná na to, čo reálne obsahuje. Toto je značka, ktorú odporúčam, ak sa niekto nechce trápiť zostavovaním rutiny starostlivosti o pleť z niekoľkých značiek. Ich produkty sú skvele navrhnuté, maximálne účinné, za veľmi rozumnú cenu a nájdete u nich všetko, čo by ste mohli potrebovať. To všetko platí aj pre Intensely Youthful Eye Cream, ktorý môžem len odporúčať. Dá sa kúpiť priamo od Merumaya, ak ste od nich nič nekupovali, tak cez tento link budete mať 15% zľavu, alebo na britskom Amazone, tam je trochu lacnejšie poštovné.



#plet #Merumaya #ocny-krem #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com