Max Factor Miracle Match

05.03.2016 18:00


Nový make-up od Max Factor. Jeho kľúčové vlastnosti by mali byť hydratácia, ľahká konzistencia a prispôsobenie tónu pleti, Mňa najviac zaujalo výber odtieňov, keďže s tým mám neustály problém. Takže ak ste podobne ako bledý typ ako ja, nájdete tiež svoj odtieň.

Bez Miracle Match
Miracle Match je pomerne hustý, takže sa ťažšie roztiera. Nie je to jeden z tých moderných fluidných make-upov, naopak je to klasický krémový make-up, trochu mi konzistenciou pripomína klasický Dermacol. Má vysoké krytie a na pleti pôsobí tak balzamovito, ako dobrý hydratačný krém. Mne však nevyhovuje, že ostane ako keby trochu na povrchu, nesplynie dokonale s pleťou. Ale zase ani nezanáchava taký ten pocit, že mám niečo na tvári. Takže to nie je až také zlé a celkom dobre sa dá zapracovať štetcom, čo trochu rieši rozotierateľnosť. Ale kvôli tomu, že úplne nesplynie, nevydrží celý deň tak dokonale, akoby som chcela.

Musím však uznať, že Miracle Match je naozaj hydratačný a pleť pôsobí šťavnato a celkom prirodzene, výsledný finiš je taký hodvábny, nie lesklý ani matný, niečo vyvážené medzi tým. Jednej veci však naozaj nerozumiem a vlastne mi to aj vadí, prečo tento make-up smrdí ako vyprážané krevety z Nordsee. Dá sa to prežiť, ale je to trochu čudné.

S Miracle Match odtieň 40 Light Ivory
Ak hľadáte hydratačný make-up s vyššou krycou schopnosťou, s ktorým vaša pleť bude vyzerať prirodzene a za dobrú cenu, tak Miracle Match je pre Vás. Max Factor Miracle Match kúpite v DM alebo vo Fann.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#make-up #makeup #Max-Factor

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com