Dokonalá lícenka - Max Factor Creme Puff Blush

01.11.2016 08:00


Max Factor Creme Puff Blush je za posledný rok moja najpoužívanejšia lícenka. Odtieň Nude Mauve používam tak často, že som takmer na dne. Fakt je, že o Creme Puff Blush som už písala minulý rok v júli, aj som to mala tak v hlave uložené, že na toto som už recenziu napísala, ale keďže túto lícenku mám v ruke takmer denne, tak mi stále hlave vyskakovali vety a prirovnania do článku. Až mi to nedalo a išla som sa pozrieť, čo som vlastne pred rokom napísala a zistila som, že som vyplodila až 4 vety :D (pozri tu). Štyri vety!? No čo, človek sa vyvýja. Celkom živo si pamätám, ako som si ju kúpila vo Viedni na Hauptbahnhof, na Slovensku vtedy ešte nebola. Nevedela som sa vtedy rozhodnúť medzi dvoma odtieňmi Nude Mauve a Lavish Mauve, vyhral ten prvý. Medzitým som si stihla kúpiť aj odtieň Lavish Mauve, už v DM na Obchodnej a teraz rozmýšľam aj nad Seductive Pink. A prečo sú vlastne tieto lícenky také úžasné?

Creme Puff Blush majú veľmi prirodzené dokonale namixované farby. Vždy je to kombinácia dvoch odtieňov, v prípade Nude Mauve veľmi jemnej béžovej a výraznejšej tlmenej terakotovej. Lavish Mauve je kombinácia veľmi jemnej studenej ružovej a sýtej ružovej šmrcnutej do fialova. Nude Mauve je viac teplý odtieň ako Lavish Mauve, pritom sa stále skvele hodí aj k mojej studenej pleti. Na fotkách na mne sú lícenky tak veľmi podobné, že som radšej spravila aj vzorky na ruke, vľavo Lavish Mauve, vpravo Nude Mauve.

Tieto lícenky majú pečenú konzistenciu, vďaka tomu sa v nich miešajú dva odtiene. Veľmi pripomínajú lícenky od Hourglass, ktoré sú skvelé, ale cena je neporovnateľne vyššia a efekt rovnaký. Creme Puff Blush majú najjemnejšiu textúru, ktorá sa neskutočne ľahko rozotiera, práca s nimi je úplný sen. Efekt je zamatový, veľmi jemne trblietavý, keďže obsahujú jemné rozjasňujúce čiastočky. Dajú sa ľahko vrstviť, takže viete vytvoriť veľmi jemný prirodzený look, ale aj výrazný, intezívnejší.

Nude Mauve je absolútne dokonalá lícenka pre nahé líčenie, keď chcete pôsobiť upravene, sviežo a zároveň maximálne prirodzene. S týmto odtieňom sa to takmer nedá pokaziť, dá sa však použiť aj ako veľmi ľahký prirodzený bronzer, hlavne ak ste bledší typ. Úplne skvelá je táto farba, keď neviete kam s konopím a máte pocit, že k rúžu alebo očným tieňom sa nič nehodí, pretože je dokonale neutrálna. Občas ju používam aj na jemné vytieňovanie lícnych kostí namiesto kontúrovacieho púdru.

Lavish Mauve je výraznejšia, aj keď to tak na fotkách nevyzerá, oveľa ružovejšia, ale stále veľmi jemná a prirodzená. Nedá sa použiť na tieňovanie, keďže je naozaj ružová. Na lícach vytvára veľmi svieži a zdravý efekt. Niekedy obe farby miešam, s Nude Mauve líca vytieňujem a Lavish Mauve nanesiem len jemne na jabĺčka, aby som dodala tvári svieži look a trochu zdravej farby. Keď sa dobre pozriete tak Lavish Mauve (fotky nižšie) je predsa len na mojich lícach trochu ružovejšia ako Nude Mauve (fotky vyššie).

Creme Puff Blush majú šikovný malý obal, žiadne zbytočné zrkadlá ani štetce, ktoré nikdy nepoužijete, takže ich ľahko hodíte do kabelky, ideálne na cestovanie. Navyše obal je naozaj trvácny, vôbec sa mi ho nepodarilo rozbiť, čo sa mi teda nestáva. Tieto lícenky sú niečo, čomu ja hovorím blbuvzdorné, naozaj sa to s nimi nedá pokaziť, takže ak si s lícenkami veľmi nerozumiete, alebo s nimi nemáte veľa skúseností a chcete ich používať, odporúčam vyskúšať ich. Ja ich milujem, je nesmiene ľahké s nimi pracovať a výsledok je vždy dokonalý. Ešte sa mi nestalo, žeby som naniesla priveľa ako sa mi občas stáva pri iných lícenkách.

Inak, čistá haluz je, že obe lícenky sú vyrobené v Kanade, pritom v Kanade Max Factor nekúpite. Vety som nerátala, ale určite je ich viac ako 4, takže už je všetko tak, ako má byť.



#make-up #Max-Factor #licenka

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com