L'Oréal Sunkiss Jelly

07.10.2015 21:59


Leto je už definitívne za nami, a tým pádom aj šanca pre prirodzené blondínky na zosvetlenie vlasov od slnka. L'Oréal Sunkiss Jelly sa objavil na trhu už pred začiatkom leta, teraz si ale možno efekt slnkom “vytiahnutých” vlasov predĺžiť.

Ide o priehladný gél, ktorý prirodzene vlasy postupne zosvetlí na dlhú dobu. Funguje ako trvalá farba, len efekt je menej agresívny a naozaj postupný. Gél je určený iba pre nefarbené prirodzené blond vlasy, dá sa kúpiť v troch variantoch – pre svetlé až veľmi svetlé blond, pre tmavé až svetlé blond, pre svetlé hnedé až tmavé blond vlasy. Ja osobne som dvakrát skúsila č. 2 – tmavé až svetlé blond a zafungoval výborne.

Gél sa nanáša na suché umyté vlasy a neoplachuje sa, aby sa docielilo čo najdlhšie pôsobenie do ďalšieho umytia. V návode píšu, že treba použiť rukavice… ja som ich nepoužila ani raz a nič sa mi nestalo. Efekt zosvetlenia možno zosilniť vyfénovaním alebo pohybom na slnku. Vlasy sú po aplikácii jemnučké a hydratované, krásne sa lesknú, čo spôsobuje pridaná kamélia, ktorá vyživuje. Odporúča sa aplikovať každý druhý deň až do želaného efektu, ja som však gél aplikovala trikrát a všimli si to všetci – dokonca aj muži. Nikto mi ale nepovedal, že som prefarbená, efekt je vážne prirodzený, len som mala zrazu žiarivejšie vlasy. Po lete ostali vlasy presvetlené a nepôsobia ako jednoliata helma, niektoré pramienky sú svetlejšie, iné tmavšie. Odrastov sa človek nemusí báť, pokiaľ si nezosvetlí vlasy troma baleniami Sunkissu naraz.

Sunkiss jelly možno aplikovať na celé vlasy alebo na určité pramene – záleží na každého uvážení. Je to v každom prípade určite dobrá voľba pre blondíny, ktoré nechcú byť otrokom farby a chcú si farbu troška oživiť a pritom si nevysušiť vlasy peroxidom. Kúpite v DM, alebo na parfums.sk

Vyskúšala a napísala pre Vás Niki.

Ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.




#vlasy #Loreal

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com