Leahlani Happy Hour Serum

19.11.2019 08:00


Leahlani Happy Hour Serum mám už skoro rok, keď som si ho kúpila volalo sa ešte Champagne, čo bol oveľa výstižnejší názov vzhľadom na zloženie, ale niekto ich súdnou cestou prinútil sérum premenovať. Predstavujem si to nejak tak, že vo francúzsku majú jeden úrad, ktorý čokoľvek nájde s názvom s champagne, tak prinúti výrobcu zmeniť názov, lebo champagne je len jedno, aj keď si to teda človek ťažko zamení s alkoholickým nápojom, ako napríklad toto sérum, neviem aký blázon by ho pil.



Obsah fľašičky ostal však nezmenený a obsah je to, čo je tu dôležité. Leahlani je prírodná kozmetika, ktorá využíva hlavne silu olejov a to sa odráža aj v zložení tohto séra. Happy Hour Serum je plné antioxidantov, upokojujúcich a výživných látok pre dokonalú výživu a upokojenie pleti. Kľúčová ingrediencia je olej z hroznových jadierok, konkrétne z odrody Chardonnay, ktorý je plný antioxidantov a protizápalových látok, zároveň je bohatý na kyselinu linolovú, čo je omega 6 mastná kyselina. Tento olej tiež pomáha regulovať tvorbu mazu a skvele pleť zvláčňuje.

Potom je tam šípkový olej, ktorý je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, vitamín E a C a beta karotén, čo je provitamín A. Tento olej pomáha pleť rozjasňovať a stimuluje tvorbu kolagénu. Ďalší je jojobový olej, ktorý sa svojím zložením podobá na náš prirodzený maz, preto je to ideálny zvláčňujúci olej. Posledný je blue tansy olej, alebo marocký harmanček, ktorý dokáže úžasne regenerovať pleť. Pomáha pleť upokojiť a redukovať zápal a začervenanie. Tiež dokáže upokojiť popraskané cievky a zlepšuje pevnosť a elasticitu pleti. Nakoniec sú tam esenciálne oleje ako levanduľa, harmanček, geránium a pomaranč.



Vďaka týmto olejom má Happy Hour veľmi špecifickú vôňu, cítiť tam levanduľu, ale je to taká zvláštna veľmi odľahčená levanduľa, lebo sa mieša s ďalšími zložkami. Pre mňa je táto vôňa veľmi príjemná a upokojujúca. Konzistenciu má tento olej veľmi ľahkú a takmer nemastnú, hodne tekutú, nie super hustú olejovitú. Samozrejme sú to stále oleje, takže trochu to mastné je, ale podľa mňa to znesú aj ľudia, ktorí inak oleje na pleti neznášajú. Tiež sa skvele vpije, obzvlášť keď pleť predtým dobre pripravíte navlhčením, tak sa vpije takmer okamžite.

Používanie je jednoduché, jednu pumpičku emulgovať a naniesť na pleť, ja ho zvyknem v dlani zmiešať s Bohemian Ruby Balancing Toning Mist. Používať ho môžete ráno aj večer, pri vrstvení je ideálne ho naniesť po všetkých produktoch na báze vody, nasledovať môže ešte krém. Happy Hour Serum je vhodné pre všetky typy pleti, ideálne je však pre suchú a citlivú pleť, pokiaľ však máte extrémne citlivú pleť na prírodné zložky a esenciálne oleje, nebude to pre vás to najlepšie.



Toto sérum dokáže pleť naozaj úžasne vyživiť, upokojiť zápaly a začervenanie a tiež ju skvele zvláčniť. Ja ho nesmierne rada používam po intenzívnych kyselinových maskách, v časoch kedy mám veľmi napnutú a vysušenú pleť v kombinácii s niečím super hydratačným ako napríklad Pestle&Mortar Pure Hyaluronic Serum a úplne zázračne mi funguje na vyrážky, pretože sťahuje zápal a začervenanie, ale zároveň mi nevysúša pleť ako niektoré agresívne produkty na vyrážky. Fľaška je sklenená so skvelou pumpičkou, objem je 30ml, na jedno použitie vám stačí jedna pumpička, spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Ako zatiaľ všetko od Leahlani, aj toto sérum som si zamilovala, často mi zachraňuje pleť, keď ju mám podráždenú a tiež mi veľmi pomáha s vyrážkami. Určite to nie je moja posledná fľaška a ďalšia už bude mať nový názov Happy Hour, šťastná hodinka pre moju pleť. Leahlani Happy Hour Serum kúpite napríklad na amazingy.com, sonaturalbeauty.com alebo na naturisomo.com.




#plet #Leahlani-Skincare #serum #pletovy-olej #hydratacia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com