Laura Geller Beach Matte Baked Hydrating Bronzer

12.07.2018 08:00


Dnes na takú letnú tému a to bronzer od Laura Geller - Matte Baked Hydrating Bronzer. Ako napovedá názov, je to matný bronzer, takže ak nemáte radi tie rozjasňujúce trblietavé, toto je niečo pre vás. Skvelé je, že je v troch rôznych odtieňoch a ten najsvetlejší je dostatočne svetlý a prirodzený aj pre také bledé typy ako som ja.



Ten najsvetlejší odtieň, ktorý mám ja sa volá Sunrise Fair, potom sú tam ešte dva tmavšie. Tento bronzer od Laura Geller má krásny matný finiš, nie je ťažký ani kriedový, je to veľmi ľahký púder, ale napriek tomu, že je matný, pleti dodá taký zdravý a rozjasnenejší vzhľad, aj keď vôbec nerozjasňuje, len tak nejak pleť pôsobí zdravšie a sviežejšie. Proste akokeby ste dostatok času trávili vonku, alebo ešte lepšie niekde pri mori.



Ten najsvetlejší odtieň Sunrise Fair nie je úplne studený, je jemne teplý, trochu šmrcnutý do oranžova, ale naozaj len trochu, pretože stále na mňa vyzerá dobre, aj keď ja potrebujem studené podtóny, ak by ste chceli studenší tak napríklad Honey Bronze od Body Shop je fajn. Tento od Laura Geller je tak správne namixovaná farba, ktorá pleti dodá efekt teplej pleti pobozkanej slnkom, ale pritom ho vôbec nevidno a pôsobí prirodzene, niektoré bronzre do oranžova vám vyrobia len oranžové fľaky po tvári, ale toto je super prirodzené.



Fajn je aj to balenie, pevné a so zrkadielkom, veľmi sa páči tá kresba toho púdru, pripomína to plážovú osušku, alebo námornícke laná. Inak Beach Matte Baked Hydrating Bronzer zvláštne vonia, ako nafukovačna do vody, alebo nafukovacie koleso, poznáte to, taký teplý plastový smrad, ktorý je vlastne príjemný, lebo mi úplne evokuje leto.



Ako som spomínala vyššie textúra je veľmi príjemná, jemná, ľahká a skvele splynie s pleťou. Super ľahko sa nanáša, stačí pár ťahov väčším štetcom, veľmi sa to nedá ani pokaziť, pigmentácia je tak akurát. Beach Matte Baked Hydrating Bronzer obsahuje aj pre pleť prospešné látky, antioxidanty a hydratačné zložky. Je tam jojobový olej, bambucké maslo, výťažky z čučoriedok, brusníc a granátového jablka. Prvá fotka nižšie bez bronzra, druhá s bronzrom.




Beach Matte Baked Hydrating Bronzer od Laura Geller je veľmi príjemný matný brozner, ktorý robí krásnu letnú pleť, aj keď ste neboli pri mori, alebo nemali čas sa slniť, alebo keď sa neradi opaľujete, ale chcete to najfejkovať. Ja po ňom siaham, ak použijem rozjasňujúci make-up, keď to už nechcem prehánať s rozjasnením s mojím ďalším obľúbeným bronzerom od bareMinerals, ktorý odporúčam, ak hľadáte rozjasňujúci bronzer. Beach Matte Baked Hydrating Bronzer kúpite napríklad na CultBeauty.co.uk.

Ak by ste chceli ďalšie tipy na bronzer pre svetlú pleť, ale nie len pre svetlú, pozrite toto video.




#bronzer #puder #Laura-Geller #make-up

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com