Najjednoduchšia ochrana pred slnkom na tvár - ochranný faktor v spreji

27.06.2017 08:00


Toto sú absolútne geniálne produkty a nikto sa pri existencii takýchto produktov už nemôže vyhovárať, že sa nechráni pred slnkom. Ja vlastne úplne jedno, ktorý si vyberiete, ja osobne nevidím veľký rozdiel, okrem týchto značiek má takýto sprej na tvár aj Vichy a Bioderma a určite sú ešte aj ďalšie.



Prvý takýto sprej som si kúpila ešte minulý rok koncom leta, teraz mám už zásobu na celé leto a samozrejme si ich beriem aj dovolenku. Čo sa týka hodnoty za peniaze, toto nie sú extra výhodné balenia, hlavne ak si vyberiete drahšiu verziu z lekárne, ale inak je to absolútne geniálne. Skvelé je, že takto môžete naniesť SPF na make-up bez toho, aby ste ho narušili. Najlepšie je nastriekať na tvár, keď už máte hotové celé líčenie okrem očí, lebo niekedy mi to trochu rozmaže maskaru. Ale ešte geniálnejšie je, že si takto ochranný faktor môžete hocikedy znova naniesť, či pri odchode z práce, obede v parku, alebo aj keď ste celý deň preč, je to tá najjednoduchšia vec a stále ostane make-up neporušený. Jednoducho nastriekate na tvár, nejlepšie cik-cak, aby ste zasiahli celú tvár, treba pri tom zavrieť oči a nedýchať. Samozrejme, že neviete kde presne a v akej vrstve ste ho naniesli, ale stačí si pár krát prestriekať cik-cak tvár a malo by to byť ok. Ak chcete mať naozaj istotu tak si radšej naneste normálny krém, vtedy naozaj viete kam ho nanášate amáte súvislú vrstvu. Skvelé na tomto spreji je, že si viete naniesť ochranu na komplikovanejšie miesta, napríklad do cestičky vo vlasoch, k línii vlasov, uši a podobne.



Ja ho zvyknem nosiť so sebou hlavne, keď ideme na výlet, alebo je slnečno a behám po meste. Už ma takto par krát aj zachránil, keď zrazu bolo slnečno a ja som si ho nastriekala aj na ruky, čo síce bolo dosť drahé, ale inak by som sa asi spálila. Tie fľaštičky majú šikovnú veľkosť - 75 ml, sú také akurát do kabelky, aj keď nie do mini kabelky, ale do malej kabelky sa bez problémov zmestia. Keď sa chcete nastriekať naozaj poriadne, tak to celkom rýchlo miniete, takže ak naozaj veľa chodíte na slnko odporúčaGarnier Skin Active Moisture Bomb Multi Protecting Hydrating Mistla by som ako primárnu ochranu skôr krém, určite je to ekonomickejšie. Všetky tieto spreje voňajú, tak ako krémy na opaľovanie, je to taká tá typická vôňa, čo vám pripomenie leto. Niektoré z nich sú akože zmatňujúce, iné majú byť hydratačné, ale toto sú podľa mňa skôr len také marketngové reči, ich primárna funkcia je SPF, možno trochu hydratujú, ale naozaj len trochu. Pri nastriekaní bývajú jemne chladivé, čo je v teple celkom príjemné. Inak je to len taká hmla, ktorá okamžite zaschne a vôbec ju na pleti necítite. Pleť nevysušujú an nedráždia, na rozdiel od niektorých krémov a nemala som doteraz problém ani s tým, že by spôsobovali vyrážky, alebo nejaké alergické rekacie, ale každý sme samozrejme iný.

Toto je podľa mňa jeden z najgeniálnejších nových produktov na trhu za poslednú dobu. La-Roche Posay a Vichy kúpite v lekárňach, Biodermu som na Slovensku nevidela, ale dá sa objednať na feelunique.com, Garnier snáď bude čoskoro dostupný aj u nás, možno už je, v rakúskych drogériách by už mal byť, alebo tiež na feelunique.com - Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Protecting and Hydrating Face Mist SPF50 a Garnier Skin Active Moisture Bomb Multi Protecting Hydrating Mist



#plet #make-up #SPF #ochrana-pred-slnkom #mist #sprej #krem-na-opalovanie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com