L’Oréal True Match Powder Highlight

04.10.2016 08:00


Keď som objavila L’Oréal True Match Highlight v DM, tak sa mi zrýchlil tep. Hej, takým uchylákom ako ja, sa zrýchľuje tep, keď objavia novinku v drogérii, akokoľvek čudne to znie. Niekedy to musím byť ale strašne zábavné pre nezainteresovaného pozorovateľa. Najprv som objavila ten tekutý highlighter a obehla dve DM, kým som našla odtieň, ktorý som chcela (Icy Glow). A keď už som ho konečna našla, tak som zistila, že majú aj púdrový highlighter. A to som zase musela obehnúť dve DM, aby som našla ten, čo chcem (Rosy Glow). Bol to teda celkom lov, ale vďaka tomu poznám všetky DM v okruhu 5 km od nášho bytu. L’Oréal v poslednej dobe chrlí jednu skvelú novinku za druhou a celkom dobieha highendové značky, začalo to v lete cushion makeupom (recenzia tu) a odvtedy im to celkom ide. Týmito produktmi dobehli trend strobingu a rozjasňovania a myslím, že celkom trafili klinec po hlavičke. Aby to nebolo veľmi dlhé, tak sa dnes pozrieme na púdrovú verziu a nabudúce na tekutú.

Pri L’Oréal True Match Powder Highlight som celkom váhala, ktorý odtieň si vybrať. Mali tri, Golden Glow bol z hry von, lebo bol celý príliš tmavý. Logicky by som siahla po Icy Glow, tom najsvetlejšom, ale v žiadnom z tých štyroch DM, kde som bola, nemali testery (čo je mimochodm dosť otravné) a mne sa proste zdala strašne čudná svetlo modrá farba, ktorá tam bola ako najsvetlejší odtieň. Nejak som si nevedela predstaviť, čo s ňou a ako to vôbec vyzerá na pleti. Tak som si nakoniec vzala Rosy Glow, kde sa mi farby najviac podobali na to, čo už mám doma a myslím, že som urobila veľmi dobre. Úprimne som z tých odtieňov celkom zmätená na slovenskej stránke L’Oréal nie je nič, na nemeckej tento púder tiež nie je a na britskej sú len dva odtiene a chýba tam ten, čo mám ja, týmto gratulujem L’Oréal ku krásnemu zmätku. Ale späť k púdru, obal True Match Powder Highlight má klasický True Match tvar, na jednom poschodí je samotný púder a pod ním je ešte ďalšie poschodie so zrkadielkom a štetcom, ktorý je podľa mňa nepoužiteľný a absolútne nevhodný na nášanie highlightera, keďže je pomerne široký a plochý, škoda plastu.

Paletka obsahuje tri odtiene, jeden svetlý krémový naozaj lesklý (na ruke úplne vľavo), potom najmenší, pomerne tmavý v peknom tlmenom ružovom odtieni (na ruke úplne vpravo) a nakoniec najväčšia časť je najuniverzánelší ružovo-béžový odtieň, ktorý má najprirodzenejší lesk. Ten svetlý krémový je naozaj lesklý a sú v ňom videteľné lesklé čiastočky, ako vidno na fotke naozaj sa leskle intenzívne, takže podľa mňa nie je úplne na každodenné použitie, keď tak len v malom množstve. Ja som ho okrem lícnych kostí, naniesla aj na chrbát nosa a a pod obočie a efekt je celkom intenzívne vidieť aj na fotkách, takže na živo je oveľa intezívnejší.

Celkom ma prekvapil ten najtmavší, najmenší, o ktorom som myslela, že bude totálne neopužiteľný a ukázalo sa, že to je skvelá lícenka. Veľmi jemný ľahký prirodzený odtieň, ktorý dodá lícam šťavu. Celkom mi pripomína Kevyn Aucoin Celestial Powder v odtieni Starlight, čo bola v lete moja najobľúbenjšia lícenka. Tento L’Oréal má výhodu, že stojí iba zlomok ceny Kevyn Aucoin a mám celkom silné podozrenie, že množsta je tam rovnako veľa. Takže, ak sa vám páčil Kevyn vyskúšajte túto náhradu a máte k nej bonus dvoch highlighterov.

Najväčšiu časť zaberá celkom univerzálny ružovo-béžový odtieň, ktorý má veľmi príjemný, prirodzený lesk bez videteľných čiastočiek. Celkom sa blíži efektu Hourglass Ambient Strobe Lighting Powder v trochu tmavšom odteni. Hlavne, ak porovnáte prvú fotku s tým najsvetlejším a tento ružovo-béžový, tak ten lesk je naozaj oveľa prirodzenejší a menej výrazný, takže sa dá použiť na oveľa väčšie plochy, bez toho, aby to pôsobilo čudne. S týmto odtieňom to takmer nemôžet pokaziť, pokojne ho môžete zmixovať s lícenkou a naniesť na celé líca, alebo aj na čelo a bude to vyzerať veľmi prirodzene, je naozaj skvelý.

Celkovo ma L’Oréal True Match Powder Highlight milo prekvapil, nečakala som, že bude až taký skvelý. Je to celkom multifunkčná paletka, kde je krásna prirodzená lícenka, prirodzený highlighter a veľmi výrazný highlighter, čo je vlastne všetko, čo môžete na rozjasnenie potrebovať v jednom balení za super cenu. Naozja výborný produkt, kúpite na feelunique.com, kde nemajú ten odtieň, čo mám ja, alebo v DM, snáď čoskoro dorazí na Slovensko. Vo štvrtok bude článok o L’Oréal True Match Highlight Liquid Glow, ktorý je tiež skvelý multifunkčný produkt.



#make-up #Loreal #rozjasnovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com