L’Oréal True Match Highlight Liquid Glow

06.10.2016 08:00


Ako som sľúbila v poslednom článku, dnes to bude o L’Oréal True Match Highlight Liquid Glow. Celé moje peripetie so zháňaním správneho odtieňu a zbesilom pobehovaní po DM v polovici Berlína si môžete prečítať v predchádzajúcom článku o L’Oréal True Match Powder Highlight.

L’Oréal True Match Highlight Liquid Glow som objavila skôr ako púdrovú verziu a náhodou mali aj testery, takže som vedela, že chcem odtieň Icy Glow, len som musela nájsť DM, v ktorom ho mali, lebo evidetne sa po ňom zaprášilo ako po teplých rožkoch (hmm, btw rohlíky, to niečo tak špecificky slovenské, keď sme žili v Kanade predlhé dva roky, tam sa mi zvyklo o rohlíkoch aj snívať, v jednom sne som dokonca našla v Toronte pekáreň, kde mali rožky a pobila som sa o posledné kusy, toľko čriepky zo života imigranta). Celkom som váhala, či si nezoberie rovno aj odtieň Rosy Glow, ktorý bol viac do ružova, tiež veľmi pekný, asi aj viac univerzálny odtieň. Naštastie som si v rámci svojich možností zachovala chladnú hlavu a kúpila len jeden, pretože som potom objavila ešte aj ten púdrový. Fakt neviem, čo by som robila s toľkými highlithermi, ale je celkom pravdepodonné, že si Rosy Glow ešte predsa len nájde ku mne cestu.

Liquid Glow majú v troch odtieňoch, Icy Glow, ktorý mám ja, je najsvetlejší, Rosy Glow je do ružova a potom je ešte Golden Glow, ktorý je pre mňa príliš tmavý a je do bronzova. Tento rozjasňovač je podľa mna neskutočne výhodná kúpa, za menej ako 10 eur máte 30 ml produktu, čo je nadštandardne veľa na rozjasňovač a je fakt super. Veľmi sa mi páči aj dávkovanie na tube, kde je veľmi malý sosáčik, pri ktorom sa vám nestane, že by ste vytlačili zbytočne veľa produktu. Konzistencia je veľmi jemná, ľahko rozotierateľná. Takto na ruke ako vzorka pôsobí veľmi intenzívne, ale efekt je v skutočnosti veľmi jemný a prirodzený. Naozaj intenzívne sa leskne len, keď naňho dopadne priamo svetlo, ako vidieť na mojom nose na fotke nižšie, ale aj vtedy to pôsobí celkom prirodzene. Obsahuje síce malé lesklé čiastočky, ale sú naozaj mikroskopické a musíte sa veľmi dobre a veľmi z blízka pozrieť, aby ste ich videli. Farba je v prípade Icy Glow veľmi jemne šmrcnutá do ružovej. Je to studený odtieň, ako inak, keď sa volá icy, takže vhodný skôr pre studené typy, pre teplé je lepší odtieň Rose Glow. Môžete ho použiť na rozjasnenie častí tváre na vrch makeupu, tak ako ja na fotkách - lícne kosti, nos, viečka, horná pera … Alebo, super je aj pre celkové rozjasnenie, keď ho primiešate do makeup, alebo nanesiete pod makeup ako bázu. Vtedy dodá pleti také len veľmi jemné svetlo a vlastne z každého makeupu spraví rozjasňujúci. Veľmi dobre drží na mieste, vôbec sa nezgrcne, ani sa neusádza vo vráskach. Tam kde ho nanieste, tam ho aj nájdete.

Ja sa s tekutými rozjasňovačmi zvyčajne veľmi nekamarátim, ale z L’Oréal True Match Highlight Liquid Glow som naozaj nadšená, je veľmi prirodzený, ľahko sa nanáša, takmer sa to s ním ani nedá pokaziť. Naozaj skvelý produkt za skvelú cenu. Ak ste sa doteraz highlighterom vyhýbali, lebo vám prišli príliš intezívne a trbliekty sa vám nepáčia, tak tento highlighter stojí za vyskúšanie. Kúpite na feelunique.com, alebo snáď čoskoro v DM. Ak máte radšej púdrové produkty, tak pozrite L’Oréal True Match Powder Highlight



#make-up #Loreal #rozjasnovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com