L’Oréal Infallible Total Cover Concealer Palette

21.03.2017 08:00


Posledné týždne sa na mňa moja pleť trochu hnevá, zhoršili sa mi kruhy pod očami a tiež sa mi pritrafilo niekoľko otravných vyrážok, takže táto nová paletka od L’Oréal prišla ako na zavolanie. V paletke je 5 korektorov, dva z nich sú určené na tzv. colour correction - zelený na začervenané miesta a fialový na rozjasnenie - zvyšné tri sú krycie béžové. Balenie je celkom šikovné aj keď nie najmenšie, ale tak akurát do ruky a celkom tenké, takže nezaberá veľa miesta.

Textúra korektorov je jemná a ľahko rozotierateľná. Majú naozaj skvelú vysokú pigmentáciu, takže stačí málo. Obzvlášť zábavné je to, ak to preženetie so zelenou alebo fialovou, vtedy tvár chytí neprirodzený podtón - zelenkavý alebo fialový - ktorý nevyzerá veľmi zdravo, takže pri týchto dvoch si treba dávať pozor. Výdrž týchto korektorov na tvári je naozaj dobrá, vôbec sa neusádzajú ani vo vráskach okolo očí. Skvelé je, že ich môžete ľubovoľne mixovať a vrstviť, takže zamaskujete všetko, čo potrebujete. Mne sa najlepšie nanášajú štetcom a potom ich najradšej rozotieram hubkou, hlavne tie farebné, pri béžových mi celkom stačí aj Zoeva Concealer Buffer (číslo 142), ale keď chcem vyššie krytie, tiež radšej siahnem po hubke.

Zelený odtieň je perfektný na neutralizáciu červenej. Je tak správne zelený, niektoré zelené korektory bývajú príliš zelené a potom je aj pleť zelená, aj keď aj pri tomto platí, že to netreba prehánať. Ideálny je na neutralizáciu začervenaných miest, v mojom prípade je to hlavne okolo nosa a tiež neutralizáciu vyrážok. Na prvej fotke vyššie nenalíčená tvár, na ďalšej neutralizaované začervenania.

Fialový ma asi prekvapil najviac, skutočne skvele rozjasňuje, je to taký highlighter bez trblietok. Skvelý je na rozjasnenie očného okolia, ale ja ho tiež celkom rada používam na lícne kosti, celkovo líca, keď chcem aby moja pleť pôsobila sviežo a oddýchnuto. Na prvej fotke vyššie nanesený fialový korektor, na miesta, kotré chcem rozjasniť. Na druhej fotke fotke neutralizovaná tvár so zeleným a fialovým korektorom, takto to vyzerá trochu smiešne, občas niekde presvitá zelená, ale keď sa pridá make-up, alebo béžový korektor funguje to skvele. Naozaj to veľmi prirodzene rozjasní pleť, takže pôsobí veľmi oddýchnuto.

Čo sa týka béžových korektorov, tak na mňa sú tie dva tmavšie samozrejme príliš tmavé, ale dajú sa napríklad celkom dobre použiť na kontúrovanie. Aj ten najsvetlejší by mohol byť pre mňa o niečo svetlejší, ale je použiteľný. Pigmentácia je naozaj skvelá, takže všetky majú super kryciu schopnosť. Toto je asi najväčšia slabina tejto paletky, ak nie ste úplne štandardný typ, čo sa týka odtieňu pleti, napríklad rovnako bledý ako ja, tak tieto béžové korektory vám nebudú veľmi vyhovovať, ak však máte štadardný odtieň niekde v strede, tak túto paletku využijete určite na maximum. Pre mňa by mohli vyrobiť o pár odteňov svetlejšiu variantu, aj keď si viem predstaviť, že v lete mi budú aj tieto béžové sedieť lepšie.

L’Oréal Infallible Total Cover Concealer Palette kúpite na feelunique.com. Ak chcete vidieť paletku v akcii, nižšie je video s líčením, v ktorom som ju použila.





#make-up #Loreal #korektor #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com