Kosas Wet Lip Oil Gloss

15.06.2021 08:00


Konečne, túto recenziu plánujem už tak dlho, mám pocit fotky som fotila ešte ako tehotná, vtedy boli tieto lesky ešte celkom novinka, dnes už je to zabehnutý produkt, ale ideálny na leto, takže na recenziu je správny čas.



Úplne na začiatok, ja vlastne lesky na pery nemám rada, používala som ich ako tínedžer, lebo koniec 90-tych a začiatok milénia to bolo proste must have, ale vlastne ich nemám veľmi rada, takže, ak o nejak píšem recenziu musí byť fakt dobrý a výnimočný.



To, čo ma presvedčilo pri Wet Lip Gloss je, že vôbec nelepia, ale naozaj, že vôbec, dokonca na perách vytvárajú pocit takého tekutejšieho balzamu, teda sú veľmi príjemné. A úplne najlepšie, keď zlezie ten lesk, ktorý nejak skôr či neskôr zlezie, tak zanechávajú pery jemne zafarbené.


Vľavo Fruitjuice, vpravo Malibu


Konzistencia týchto leskov je teda až taká krémová, napriek tomu sa úžasne lesknú a ich zloženie sa výnimočne stará o vaše pery, skoro ako balzam, pretože obsahujú nasledovné:

Kyselinu hyalurónovú ktorá pomáha pery hydratovať.

Peptidy, ktoré pery vypĺňajú.

Pupalkový olej, ktorý má pomáhať chrániť pery proti stresorom.

Avokádový olej, ktorý pery zjemňuje a zvláčňuje.

Konjac koreň, ktorý vytvára gélovú bariéru medzi pery a prostredím.

Bambucké maslo pery upokojuje a zjemňuje.




Dohromady majú 5 odtieňov, teda vlastne 4, jeden je priesvitný čistý lesk. Ja mám dva odtiene, Malibu, odtieň, ktorý opísaný ako surfy pink, čo netuším, čo znamená, ale je to taká studená pekná ružová. Druhý odtieň je Fruitjuice a je opísaný ako splashy magenta a je to teda výrazná magentová, alebo možno veľmi sýta malinová. Farebne sú tie lesky celkom intenzívne, nie je to len taká jemná farbička, ale nie je to úplne rúž. Na perách vydržia na lesk pomerne dlho, ale zase nečakajte niekoľko hodinovú výdrž. Ako som už písala, super je, že trochu farby vám na perách ostane, aj keď lesk už zmizne.




Na nanášanie majú úplne perfektne tvarovaný aplikátor, jemný, tak akurát flexibilný, s ktorým to ide úplne samo. Obal je plastový, celkom skladný a šikovný do kabelky. Spotrebovať ich treba do 18 mesiacov od otvorenia.

Ak milujete lesky, podľa mňa budete milovať aj tieto, lebo majú super pridané benefity, čo sa týka starostlivosti o pery, vlastne je to taký hybrid, niečo medzi leskom a naozaj nadupaným balzamom na pery. Ak lesky nemáte radi, ale občas by ste chceli nejaký použiť, tak určite odporúčam, lebo to vlastne skoro ani nie je lesk, len sa leskne na perách. Kosas Wet Lip Gloss kúpite priamo na kosas.com, alebo napríklad na niche-beauty.com a cultbeauty.com.

PS: Veľké ďakujem obidvom babkám bez ktorých by to nebola 4 recenzia v rade, to tu už viac ako rok nebolo.

PS2: Hrúbky a preklepy si nevšímajte, stále to píšem po nociach :D




#make-up #Kosas #lesk-na-pery #balzam-na-pery #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com