Kosås 10 Seconds Eyeshadow

26.06.2020 18:00


Túto recenziu už pripravujem viac ako pol roka, ale ak pozerávate videá, tak viete, že tieto očné tiene od Kosås som si nesmierne zamilovala, vlastne ako všetko od Kosas. 10 Seconds Eyeshadows sú super inovatívne a hlavne úplne iné ako všetko, čo ste doteraz vyskúšali. Je to ako maľovať sa s vodovkami, zábavné a hravé. Prístup Kosas je, tak ako pri všetkých ich produktoch, úplne mimo aktuálnych trendov. Líčenie má byť s 10 Seconds Eyeshadows jednoduché, bez pomôcok, teda štetcov, rýchle a výsledok má byť jemne nedokonalý a reálny, proste nie tie dokonale vytieňované a vyblendované umelecké diela z instagramu, ale realita a mňa to nesmierne baví. Ak chcete 10 Seconds Eyeshadows vidieť v akcii, tak na konci článku je video so swatches aj nanášaním, ale používala som ich aj v posledných líčiacich videách.




Tak, ako pri všetkých Kosas produktoch, a, tieto očné tiene majú zloženie, ktoré má aj benefity pre pleť. Je to clean formula, čo znamená, že je bez nejakých škodlivých vecí, s čo najčistejším zložením, aj keď ja teda pomenovanie clean nemám rada, na Kosås produkty sedí. Ale teda, okrem toho, že je to čisté zloženie, tak obsahuje aj látky prospešné pre pleť, ktoré sa o ňu aj starajú, čo je pri delikátnej pokožke očných viečok celkom výhoda. Konkrétne obsahuje marhuľový olej, ktorý pomáha pleť obnovovať, šípkový olej, ktorý je rozjasňujúci a jojobový olej, ktorý je upokojujúci.



Odtieňov je dohromady 8, plus jeden je špeciálny limitovaný, ktorý kúpite len v sade s ďalšími dvoma. Ja mám skoro všetky, okrem jedného a to konkrétne Copper Halo, lebo to naozaj nie je farba pre mňa. Podrobne sú odtiene popísané vo videu na konci článku, ale je z čoho vyberať, sú tam aj metalické odtiene, aj neutrálne každodenné odtiene, ale aj super výrazné odtiene. Skvelé je, že sa dajú kombinovať, ale tiež aj vrstviť, takže buď máte len jemnučkú vrstvičku, ktorá jemne viečko zvýrazní, alebo vrstvením docielite super sýtu farbu, je to len na vás. Na fotke nižšie odtiene zľava doprava: 333, Fahrenheit,Nitrogen, Waterfall, Element, Globe, Supreme, Astronaut.



S Kosås 10 Seconds Eyeshadows sa pracuje nesmierne ľahko, opäť ukážka vo videu, ale stačí len naniesť linku a rozotrieť do stratena prstom, prípadne vrstviť a kombinovať. Je to neuveriteľne rýchle a ľahké, takže, ak sa aj s líčením nekamarátite, toto zvládnete a bude to vyzerať super. Tieto tiene sú super tekuté, keďže je to z veľkej časti voda, takže treba dávať pozor, aby ste ich nevyliali, to je asi jediné mínus, ale osobne ho za mínus nepovažujem. Čo sa týka nanášania, tak jedna dôležitá vec, na ktorú treba dávať pozor, ak chcete, aby vám naozaj skvele držali a vydržali celý deň, čo dokážu, treba ich nanášať na úplne čisté viečko, žiadny make-up, krém, ani korektor, ani primer. A naozaj dokážu vydržať 12 hodín skoro tak, ako ste ich naniesli, možno len farba trochu vybledne, ale nezaliezajú vôbec do vrások, teda aspoň mne a inak mi to viac, či menej robia všetky očné tiene. Pre mňa sú Kosås 10 Seconds Eyeshadows očné tiene s najlepšou výdržou, aké som kedy mala. Fokty nižšie je odtieň 333 a potom 333 v kombinácii s Astronaut.




Čo sa týka nanášania, tak aplikátor je úplne perfektný, tak akurát veľký, plochý, takže ním viete spraviť aj hrubšiu linku, dostatočne mäkký a ohybný, ale zase nie príliš. Obal je plastová tuba, celkom praktická. Pred použitím ich treba poriadne pretrepať, aby sa voda zmiešala so všetkými ostatnými zložka, keď dlho ležia, alebo stoja, tak sa zložky oddelia, ako vidno na fotke nižšie. Celkom zaujímavé je, že rôzne odtiene majú rôzny dátum spotreby, niektoré treba spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia a niektoré do 18 mesiacov. Na fotke nižšie je odtieň Globe.



Ja som si tieto očné tiene nesmierne zamilovala, za všetko hovorí, že má takmer všetky odtiene, je to s nimi rýchle, jednoduché, čo oceňujem najmä teraz, keď nemám až tak veľa času, ale tiež skvele držia a vyzerajú super. Ak hľadáte niečo inovatívne na rýchle líčenie, ale aj výrazné líčenie, len poňaté trochu inak, tak toto je ono. Kosås 10 Seconds Eyeshadows kúpite napríklad na kosas.com, cultbeauty.co.uk alebo niche-beauty.com.







#make-up #Kosas #ocne-tiene #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com