Jo Malone Rose Water and Vanilla

15.02.2023 08:00


Tak o túto novú limitku sme sa doslova s mamou pobili v Douglas, taká je dobrá, vrieskali sme po sebe, začali sme si vlasy trhať, predavačka čumela, SBSkár nás už chcel vyviezť, ale potom… žartujem, ale pravda je, že mama mi vyfúkla poslednú, lebo som si doma zabudla kartu a teraz som ju musela objednávať s preposlaním z Jo Malone, lebo dostať sa niekedy k Jo Malone začína byť normálne adrenalín. Nechcela som ju tentokrát objednávať bez ovoňania, lebo z toho popisu som si fakt nebola istá, mohlo to byť bu´d veľmi dobré, alebo aj veľmi zlé :D



Takže novinka k Valentínu sú limitky s ružami, na Rose Blush nájdete recenziu tu, Red Roses je úplná klasika, aj keď teda ja ju nemám rada, tú majú aj v stálej kolekcii myslím. NO a Rose Water and Vanilla je novinka, ktorá sa skladá z ružovej vody (hlava), turkish delight/lokum, čo je cukrovinka (srdce) a nakoniec vanilka (základ). Nájde sa tam aj neroli, petitgrain, kakao, pižmo a pačuli. Flakón je inak tradičný a majú len 50 ml.



Chvíľu som rozmýšľala, že ako mi to vonia a trvalo mi to dosť dlho, ale teda vonia jemne sladko, teplo, kvetinovo a celkovo to robí dojem, akokeby ste boli vo veľmi teplý jarný deň v parku alebo záhrade, kde rastia veľa ruží, ale aj iné kvety a celé to tam vonia, hreje slniečko a vy si sedíte na lavičke, teda aspoň mne sa vynoril v hlave taký obraz.



Prvý moment je jemne kvetinový, je tam aj neroli, takže trochu teplý a ľahký skôr svieži vďaka tomu že je to ružová voda, nie je to ťažká vôňa ruží . Potom prejde do takej viac sladkej, trochu je tam cítiť vanilka, ale hlavne turkish delight, čo je jemne sladká, možno trochu mydlova vôňa a nakoniec je to tá tepl, jemné, trochu pudrové a trochu korenisté. Ja som bola presvedčená, že je tam aj nejaké korenie možno biele, ale je tam pačuli a pižmo plus veľmi jemná vanilka a dohromady to vytvára naozja peknú vôňu.

Ja teda veľmi nemusím vanilku ani sladké vône, ale toto je veľmi vydarené, určite vyskúšajte, ak máte šancu. Kúpiť sa dá Lookfantastic.com, ale mne ju nechcelo poslať na Slovensko tentokrát, tak neviem a potom na Douglas.sk.




#Jo-Malone #parfem #telo

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com