Jo Malone Rose Amber Cologne

06.02.2024 15:00


Nová valentínska ružová kolekcia od Jo Malone je tu a dokonca už aj na Douglas. V januári zvykne Jo Malone vypustiť valentínske novinky a jednu intense cologne, tu musím isť ovoňať do Douglas cez víkend už by ju tam mali mať, je to Red Hibiscus, čo bude exotickejšia kvetinová intenzívna vôňa. Ale poďme k mojim obľúbeným ružovým novinkám, tento rok sú tri v krásnych flákonoch. Bohužiaľ, len 50 ml verzie, ale majú skvelý set všetkých troch, 3x9 ml, čo je podľa mňa super, nájdete tu.



Dve z týchto troch mám odskúšané a doma, aj keď teda jednu som stihla roztrieskať, takže som vlastne objednávala teraz aj tú, krásnu jemne sladkú Rose Blush, recenzia tu a nájdete tu. Druhá je Rose&Magnolia, čo je naozaj veľmi výnimočná vôňa, veľmi klasická a krásna, recenzia tu a nájdete tu. Takže voľba bola jasná, rovno som objednávala Rose Amber, ktorá podľa popisu znela nesmierne zaujímavo.



Inak minule som vám sem opísala reakciu môjho otca, ktoré teda pri vôňach bývajú fakt vtipné :D A tento krát bol tiež prítomný, keď som vôňu skúšala prvý krát a teda ten jeho postreh som si musela zapísať, tak tu ho máte: Štartovací tón je jemná cukrová vata, ktorý sa rozvinie do intenzívnej oceľovej vône … :D podľa mňa by sa tým mal živiť, lebo toto vás určite okamžite moticuje ku kúpe, nie?



Ale poďme k Rose Amber a tomu ako skutočne vonia ;) Skladá sa z klinčeka (hlava), damažskej ruže (srdce) a jantáru (základ). V prvom momente vonia korenisto. Potom, sa tam však veľmi rýchlo začne miešať zamatová ruža, ktorá sa rozvinie na celkom intezívnu ružovú vôňu. Nakoniec sa tak trochu stlmí a akokeby zabalí do zamatu a zároveň je trochu chladnejšia ako čistá ruža a ostrejšia, to je ten jantár a má veľmi zaujímavý efekt.

Táto vôňa je stále intenzívne ružová, ale zároveň aj korenistá a intezívna, skôr chladnejšia. Z týchto troch je najvýraznejšia. Rose Amber je podľa mňa skvelá na zimu, ale zároveň je kvetinová, takže je ideálna, ak máte radi kvetinové vône. Kúpite na douglas.sk alebo cultbeauty.com.




#parfem #Jo-Malone #telo

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com