Jo Malone Marmelade Dreams kolekcia

24.06.2021 08:00


Hahaha, dúfam, že do jesene posledná Jo Malone recenzia, na jeseň zvyknúť uvádzať novinku do stálej kolekcie, tak uvidíme, čo to bude. Toto je limitka, Marmelade Dreams kolekcia 5 parfémov a ja som neodolala dvom.



V prvom rade ma zaujali flakóny, ktoré sú úplne iné a veľmi roztomilé, potom som videla, že marmeláda a vravím si, že to čo je za blbosť, lenže potom som si prečítala, čo sú to vlastne za vône a nebolo cesty späť. Rose Blush Cologne voňala cez internet naozaj neodolateľne a Elderflower Cordial Cologne zase znela príliš zaujímavo.

Táto kolekcia má evokovať leto a pikniky a myslím, že sa jej to darí celkom dobre. Ako prvá Rose Blush, ktorá vonia ako sladká záhrada plná ruží, ale úplne inak ako tradične voňajú vône s ružou. Vonia ľahko, jemne sladko a ružovo, proste ako keď ružové lístky namočíte do džemu.



Rose Blush sa skladá z bazalky (hlava), ktorá dodáva sviežosť a zemitosť, ruže (srdce), dokonale jemnej akokeby ste ju práve odtrhli a bieleho pižma (základ), čo je moja obľúbená základná nota v parfémoch, lebo dodáva takú jemnú púdrovosť a čistotu.



Prvý moment je svieži zelený, pomerne rýchlo sa rozvinie do ružovej vône prepletenej s niečím jemne sladkým, čo vytvára tú marmeládovú vôňu, ten sladký podtóm by malo byť lychee. Nakoniec sa vôňa elegantne jemne stlmí pižmom. Predstavte si super luxusný piknik v parku nejakého zámku, tak to je táto vôňa, alebo kvetové cukríky, luxusné, jemne sladké a elegatne zabalené.

Druhá je Elderflower Cordial Cologne, čo je v preklade likér bazového kvetu a to proste znie super. Vonia jemne sladko a teplo, ale zároveň sviežo a trochu trpko ovocne, ako teplé letné ráno s nejakými dobrými raňajkami typu vanilkový croissant s dobrým džemom.



Elderflower Cordial sa skladá z egrešu (hlava), bazového kvetu (srdce) a nakoniec sušeného ovocia (základ). Ja tam ešte cítim trochu vanilku. Ten prvý moment je trochu ostrejší, ale potom rýchlo prejde do jemnej sladkastej vône bazových kvetov a je tak zľahka hrejivá, ale stále jemne letne svieža. Pripomína mi nejakú vôňu, ktorú som mala pred rokmi, len ju neviem indefikovať, možno to bol Kenzo.



Ak chcete naozaj nezvyčajné letné vône, tak táto kolekcia od Jo Malone je podľa mňa to, čo hľadáte. Elderflower Cordial Cologne kúpite napríklad na feelunique.com a Rose Blush Cologne tiež na feelunique.com alebo v butikoch Jo Malone.



#telo #Jo-Malone #parfem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com