Jo Malone Silver Birch and Lavender Cologne

25.02.2020 08:00


Jo Malone má nové jarné limitky, čo som zistila v piatok a samozrejme to pre mňa v momente znamená, čo najskorší výlet do Jo Malone. Aj keď teda sa musím priznať, že som síce bola vizuálne z tejto novej limitky nadšená hneď, lebo ten fialková je fakt krásna, ale už menej som bola nadšená z toho, že je to celé o levanduli, lebo to nie je úplne moja šálka kávy. Nie že by mi levanduľa úplne vadila, niekedy je fajn, ale teda ja sama po levanduli voňať nepotrebujem, proste nie som taký veľký fanúšik.



Ovoňať som však musela ísť hneď na druhý deň, lebo som bola fakt zvedavá. V kolekcii sú tri limitované vône, difuzér a sprej na vankúš. Podľa popisov som si myslela, že by sa mi teoreticky mohla páčiť vôňa Wisteria & Lavender, lebo mám rada kvetinové vône, ale je tam na mňa príliš silná levanduľa, takže nič pre mňa, aj keď vonia pekne.

Najviac sa mi z tých troch zapáčila Silver Birch & Lavender a odišla so mnou aj domov. Predavačka vravela, že tá je z tejto limitky najobľúbenejšia a páči sa skoro všetkým. Inak, keď už sme pri tých predavačoch, ja milujem tých v Jo Malone, sú fakt úžasný a vedia skvele poradiť a takisto vysvetliť veľa o vôňach. Flakóny sú v tejto kolekcii naozaj pekné, s jemnými pastelovými vrchnáčikmi a jemne do fialkova vytónovaným spodkom fľaštičky. Majú ich inak len v 30 ml verziách.



Jo Malone Silver Birch & Lavender sa skladá z grapefruitu (hlava), levandule (srdce) a brezy (základ). Prvý moment je citrusový, ale veľmi jemne. Celkom rýchlo to potom prejde k levanduli, ale takej netypickej. Asi to bude tým grepom, ale je to taká veľmi svieža a zároveň ľahká levanduľa, skoro by ste ani nepovedali, že je to vlastne levanduľa. Potom postupne prejde do drevitej vône, ale zase nie ťažkej, ale sviežej. Celkovo je to taká veľmi svieža, skôr chladná vôňa, mne pripomína jarný deň niekde v prírode, ktorý je taký svieži od ranného dažďa. Tá levanduľa je tam veľmi jemná a skôr len tak podčiarkuje vôňu a dodáva jej zaujímavý element, ale vlastne ju tam nie je takmer vôbec cítiť, je tam proste len taká trošička. Silver Birch & Lavender je navyše podľa mňa unisexová vôňa, vhodná aj pre mužov.



Ak milujete levanduľu z týchto vôní budete nadšení, ale aj keď levanduľa nie je úplne vaša najobľúbenejšia vôňa, tak si medzi tými troma podľa mňa niečo nájdete, lebo je to naozaj nezvyčajne pojatá levanduľa. Nenašla som ju zatiaľ nikde online, ale mali by ju mať časom v bratislavských Douglas predajniach, Jo Malone inak viete online kúpiť na lookfantastic.com.




#Jo-Malone #parfem #telo

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com