Isle of Paradise Self Tanning Water

05.09.2019 08:00


Môj druhý celkom slušný fail toto leto so samoopaľovákom. Aj keď teda, nebolo to až tak zlé, ako s tým predchádzajúcim Tan-Luxe The Gradual, ale druhý krát sa mi už toto skúšať nechce, takže toto je recenzia založená na jednom pokuse, na viac nemám odvahu a nervy. Isle of Paradise je relatívne nová a celkom revolučná značka, ktorá sa špecializuje na samoopaľovanie, mne sa veľmi páči ich inovatívny prístup a aj prístup k reklame, kde zobrazujú naozaj rôznorodých ľudí. No a samoopaľovacia voda znela ako niečo, čo musím vyskúšať.



Predtým, než som si ich objednala, tak som si prečítala a pozrela množstvo recenzií a boli celkom rozporuplné, ale povedala som si, že len, keď to vyskúšam budem vedieť, kde je pravda. Aby som mala to opálenie naozaj dokonalé, tak som si objednala aj takú vodu, ktorá má pleť pripraviť, Self-Tan Priming Spray. Okrem toho som si prečítala všetky ich rady, 24 hodín dopredu som si spravila peeling a jedného večera som išla na to.



Najprv som nastriekala tú prípravnú vodu Self-Tan Priming Spray. Toto bolo úplne v pohode, ale už tu mi došlo, že tie fľašky nie sú úplne ideálne na striekanie ľavou rukou, respektíve vašou pravou, ak ste náhodou ľavák. Trošku zle sa držia, hlavne, ak ich držíte dlhší čas a na tú pumpičku treba relatívne silno tlačiť a ľavou rukou som s tým mala po čase problém. Ale teda nastriekala som sa a bolo to inak celkom príjemné chladivé, voda má jemnú sviežu perfumáciu, takže aj voňavé. Počkala som asi 15 minút, kým to úplne zaschlo a išla som na akciu O.



Začala som striekať samotný samoopaľovák, síce som si prečítala niekde, že to treba robiť v sprche a pod nohy si treba dať uterák, lebo to ztečie dole a najviac budete mať samoopálené chodidlá, ale som si povedala, že to také zlé nebude. Striekala som to teda v sprche, ale po prvej nohe, keď som stála v mláčke, som pochopila, že ten uterák treba, jednu nohu som teda celkom slušne mala hnedú aj zo spodu. Inak táto voda vonia rovnako ako tá prípravná voda, jemne a sviežo.

Self Tanning Water sa má nanášať tak, že striekate, až kým nemáte kožu úplne mokrú a potom to máte ešte rozotrieť rukavicou na samoopaľovák. Necháte zaschnúť a opálenie by sa malo rozvinúť do 4 až 6 hodín. Keď to zaschne, tak pokožka ostane taká trochu lepkavá, keďže tú noc bolo dosť teplo, tak to nebolo veľmi príjemné. Ale teda ako to zaschlo, tak som si obliekla nočnú košeľu a išla som spať. Okrem toho, že treba stáť na uteráku, tak po prvom použití som došla k záveru, že treba asi postupovať od vrchu na dol, keďže voda prirodzene steká dole.



No a ráno ma čakalo prekvapko, neviem, čo to bolo tou prípravnou vodou, alebo aj exfoliáciou, ale ja som sa zobudila neskutočne tmavá. Na mňa extrémne neprirodzene a nemyslím, že niečo, čo má odtieň Light by malo spraviť až také opálenie. Na tých fotkách to až tak veľmi nevidno, alebo bolo to super tmavé. Inak to vyzeralo dobre, žiadne fľaky, asi vďaka tomu, že je to voda tak so to dobre rozotrie. Jediné fľaky som mala teda na chodidlách a okolo členkov, kde mi to stieklo a zle som to rozotrela, vyzeralo to dosť divne. Čo bolo trochu nepríjemné bol ten typický keksový smrad, nie preto, že by bol extra silný, ale preto, že som ho napriek niekoľkým sprchám cítila ešte dva dni. Ďalšia nepríjemná vec je, že po tomto samoopaľováku mi ostala fľakatá plachta, respektíve moje telo sa do nej otlačilo. Išlo to bez problémov vyprať, ale pri žiadnom inom sa mi to predtým nestalo.

No a najzábavnejšia časť celého tohto dobrodružstva bolo vyblednutie. Ja som nebola veľmi spokojná ani s tým, ako je veľmi tmavé to opálenie a rozmýšľala som, že si objednám ten ich zmizík, ale môj muž, ktorý sa celkom slušne na mne bavil, ma odhovoril, že šak to za chvíľu zmizne, načo dávať 20 Eur a že sa aspoň poučím. A poučila som sa parádne a on sa ešte veľa nasmial, pretože ono to nezmizlo za chvíľu, zase to mohlo byť spôsobené aj tou predprípravnou vodou, ale to opálenie držalo týždeň, len trochu vybledlo a potom ďalší týždeň mizlo, ale strašný spôsobom. Ostávali mi totiž fľaky, nemizlo to tak, že by to postupne vybledlo, ale proste som fľakatela a to som si spravila niekoľko peelingov na telo, fyzických vyšúchavacích a kyselinových chemických. Aj tak som bola ešte ďalší týždeň fľakatá a to je hlavný dôvod, prečo sa mi toto už nechce skúšať znova, lebo to vyzeralo fakt hrozne.

Celkovo sú tu dve možnosti, možno vlastne tri, buď som ja totálne nemehlo na samoopaľováky, čo si nemyslím, lebo sú také, s ktorými nemám problém, alebo tento produkt nie je veľmi dobrý. Pravda bude asi tá tretia možnosť, niekde v strede, že mne to proste nevyšlo, že sa to s tou vodou treba naučiť, kúpiť si aj ten zmizík a potom to možno funguje skvele, ale mne sa to teda skúšať opakovane nechce. Inak sa mi Isle of Paradise ako značka páči a možno v budúcnosti vyskúšam tie Self Tanning Drops, len už nie túto vodu. Ak sa ich rozhodnete vyskúšať, tak ich kúpite napríklad na beautybay.com, lookfantastic.com, cultbeauty.co.uk alebo feelunique.com.




#telo #Isle-Of-Paradise #samoopalovak

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com