Ilia Tinted Lip Conditioner

14.03.2019 08:00


Chvíľu som rozmýšľala, ako začať a mala som pocit, že som tu ešte o žiadnom Ilia produkte nenapísala, že teda začnem a je tu prvá Ilia recenzia, ale docvaklo mi, že už som recenzovala ich maskaru, ktorá bola síce fajn, ale ako to prírodnej kozmetika býva, vlastne nič moc. Neviem prečo, ale dobrú prírodnú maskaru som ešte nenašla. Zato rúže a balzamy vedia prírodné značky exceletne a Ilia je prírodná značka make-upu a dnes to teda bude ich tónovacom balzame na pery.



Ja som si Tinted Lip Conditioner kúpila minulý rok na jar, keď som dostala zachvát, že potrebujem jemne farbiaci balzam na pery, ale v tyčinke, lebo všetko, čo som mala doma bolo v tégliku a skončila som tuším s ôsmimi, alebo také nejaké uletené číslo, viac vo videu na konci. No a tento od Ilia to z nich všetkých vyhral, používam ho najčastejšie a už mám viac ako polovicu minutú, čo je u mňa celkom výkon. Je naozaj výborný a je to moja voľba, keď s ami nechcete rozmýšľať,a lebo brabrať s rúžom, ani Kosås rúže ho nedokázali úplne odstaviť.

Keďže je to prírodný balzam, tak sa nemusíte báť koľko z toho vlastne spapáte. V tomto balzame sú naozaj len samé dobré veci a farbivo samozrejme. Zloženie je zo 65% organické a kľúčové zložky sú slnečnicový olej, vosk zo šupky pomaranča, bambucké maslo a oxid zinočnatý, čo je to SPF. Potom je tam ricínový olej, avokádový, sezamový, brusnicový a mučenkový olej.



Ja mám odtieň Kokomo, ktorý je pre mňa úplne ideálny. Je to totiž tlmená mauve farba, minule som tuším aj došla na to, ako sa mauve povie po slovensky a zase som to zabudla. Ha, vygooglila som, je to slezová, ale teda je to taká tlmená ružovo fialová, jemne priesvitná, dodáva perám jemný lesk a u mňa veľmi prirodzenú, takú trochu až nude farbu, je to proste odtieň moje pery o kúsok krajšie. Ilia má dve verzie týchto balzamov, tieto biele, kde je na výber menej odtieňov, 6 dohromady, ale majú SPF 15 a potom v ich klasickom takom do zlata obale, tam je na výber oveľa viac odtieňov, okolo 20, len tá verzia nemá SPF. Na výber je tada celkom dosť veľa odtieňov, niektoré sú takéto skôr nude každodenné, ale nájdu sa tam aj super výrazné červené, farby lesného ovocia a podobne. Ja rozmýšľam, že si ešte kúpim jeden taký výraznejší berry odtieň možno Kamikaze alebo Arabian Knights. Inak na Ilia stránke majú aj veľmi dobre spravené swatches, kebyže si chcete vybrať odtieň.



Tinted Lip Balm je niečo také medzi rúžom a balzamom, je viac farebný ako bežne tónovací balzam, ale konzistenciou je viac balzam ako rúž. Tá konzistencia je nesmierne príjemná a hodvábna, vláčna, ale zároveň ľahká a nemastná, vôbec nelepí, napriek tomu pery skvele hydratuje, vyživuje a chráni. Vôňa je taká celkom čistá, kozmeticko olejová, aj keď je tam ževraj jazmínový olej a olej z pomarančových kvetov, že by mal pekne voňať, ale ja to necítim, mne to vonia ako taká čistá kozmetika.



Používanie je veľmi jednoduché, hocikedy naniesť na pery a vďaka tomu, že to nie je super sýta farba a konzistencia je super príjemná, tak to zvládnete ľahko hocikde aj bez zrkadla. Obal je kokový a veľmi kvalitný a mne sa aj veľmi páči tento minimalistický biely dizajn. Veľkosť je klasická a aj tá forma je taký ten klasický hrubší rúž. Po otvorení ho treba do 12 mesiacov spotrebovať, plus navyše je na krabičke aj dátum expirácie, po ktorom by ste ho už nemali používať. Ja som svoj kúpila myslím v júni 2018 a expirácie je september 2019. Ilia je certifikovaná vegánska, gluten-free a cruelty-free kozmetika.

Ilia Tinted Lip Conditioner je za mňa jeden z najlepších farebných balzamov na pery, má všetko, čo potrebujem, je v tyčinke, takže sa dá ľahko kedykoľvek naniesť, je super hydratačný, ale na perách ľahký a nie mastný a farby sú úžasné. Je to vlastne taký menej sýty super hydratačný rúž, podľa mňa úplne ideálny na leto, aj vďaka SPF, skvelý je však do každého ročného obdobia, ak hľadáte niečo jemné a výživné na pery, tak toto je skvelá voľba ň. Tinted Lip Conditioner kúpite napríklad na niche-beauty.com, amazingy.com, alebo na naturisimo.com, majú ich aj na licirna.cz, ale tento obchod ja osobne nemám odskúšaný.







#make-up #balzam-na-pery #ruz #Ilia #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com