Ilia Balmy Nights

20.06.2019 08:00


Ilia je značka, ktorú mám čoraz radšej. S každým ďalším produktom, ktorý vyskúšam a s každou ďalšou novinkou, s ktorou prídu, chcem vyskúšať viac a viac. Inak novinky na toto leto majú super. Jeden z produktov, ktorý ma zaujal hneď, ako som ich objavila, bol tento peelingy na pery, ale vždy, keď už som si ho chcela kúpiť, tak bol vypredaný, čo znamená, že je asi celkom obľúbený.



Mňa na ňom v prvom momente zaujal tvar, to že je v tyčinke je celkom výhoda a potom samozrejme zloženie. Najčastejšie totiž peelingy na pery obsahujú cukor, ktorý je síce fajn sladučký, ale niekedy príliš drsný. Balmy Nights od Ilia, ale neobsahuje žiadny cukor, peelingovú úlohu v ňom má jemne namletý sopečný prach, to sú tie čierne bodky.

Okrem toho obsahuje výživné oleje ako slnečnicový, sezamový, jojobový, ricínový, olivový, ale tiež aj včelí vosk a kandelilový vosk. A nakoniec aj bambucké maslo a vitamín E. To zloženie je naozaj super výživné a teda okrem peelingu je to tak trochu aj maska na pery, hlavne ak ju necháte chvíľu pôsobiť.



Konzistencia je taký hustý balzam na pery, ale teda so zrniečkami vulkanického prachu. Je to akokeby ste si na pery nanášali mastný piesok, ale naozaj veľmi jemné oproti vyššie spomínanému cukru a celkom príjemné. Nemá žiadnu vôňu, vonia tak nijak a nie je tam teda ani parfumácia. Chuť má takisto takú nijakú, na rozdiel od tých cukrových peelingov, ktoré máte často chuť zjesť.

Používa sa naozaj jednoducho len nanesiete na pery ako rúž, môžete potom perami pošúchať, alebo ešte rozotrieť prstom, prípadne nechať chvíľu pôsobiť, lebo obsahuje aj super výživné ingrediencie a nakoniec zmyť. Ideálne je rovno naniesť nejakú masku alebo balzam, aby ostali pery skvele hydratované. Ilia má inak skvelé balzamy, na jeden je recenzia tu.



Pery sú po použití Balmy Night neuveriteľne hladké, vláčne a vyživené, ale tiež prekrevené, takže majú sýtejšiu farbu. Skvelý je, ak chcete použiť nejakú výraznú, prípadne aj matnú farbu na pery, vďaka Balmy Night vytvoríte dokonalý podklad pre akýkoľvek rúž. Nemali by ste ho používať zase veľmi často, raz, alebo dvakrát do týždňa stačí.

Balenie je super praktické, keďže je v tyčinke a nepotrebujete vôbec prsty, čo je aj oveľa hygienickejšie. Zloženie je na 82% organické, peeling je cruelty-free a gluten-free. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov po otvorení, ale míňa sa celkom rýchlo, je to aj relatívne malé množstvo, 4 gramy, takže ho určite stihnete minúť.

Balmy Nights od Ilia je najlepší peeling na pery, aký som vyskúšala, jemný, ale zároveň účinný a tiež super výživný. Má jedinú chybu a to je cena, ktorá je o hodne vyššia oproti iným hlavne cukrovým peelingom, ale stojí za to, ak hľadáte nejaký peeling bez cukru. Kúpite napríklad na niche-beauty.com, amazingy.com alebo naturissimo.com.








#plet #peeling-na-pery #Ilia #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com