Hourglass Vanish Airbrush Concealer

01.02.2023 08:00


Och, táto recenzia je veľmi oneskorená, ale lepšie neskoro ako nikdy, však? Ale, aspoň mám tetno korektor fakt dôkladne otestovaný, už dve balenia a čaká ma tretie, čo je signál hneď na začiatku recenzie, že tento korektor je fakt dobrý. Trvalo mi celkom dlho, kým som si kúpila prvé balenie, asi aj viac ako rok, odkedy ho uviedli na trh. Ani neviem prečo, lebo produkty z rady Vanish sú skvelé, napríklad make-up v tyčinke je top (recenzia tu) a teda nesklamal ani vanish korektor.



Na výber je 22 odtieňov, čo je naozaj skvelý výber. Ja mám druhý najsvetljší odtieň Créme, ktorý má studené podtóny, je jemne do ružova a preto dokonale funguje aj na kruhy pod očami. Pre mňa je to absolútne dokonalý odtieň, ktorý úplne splynie s mojou pleťou.



Vanish Airbrush Concealer je super krémový, ale zároveň neskutočne ľahký, na pleti ho takmer vôbec necítiť a nevidieť, pretože má maximálne prirodzený finiš. Obsahuje niečo, čo Hourglass opisuje a reflektívne microsférické púdre, ktoré pleť vyhladzujú a robia taký rozptýlený jemne rozjasnený efekt.



Mal by vydržať 16 hodín, čo je veľmi diskutabilné, ale asi pri všetkým make-upových veciach je takáto výdrž trochu mimo, ale vydrží celý deň naozaj bez problémov. Zároveň by mal byť crease-resistant po dobu 16 hodín, čo môžem potvrdiť naozaj sa vôbec neusádza, je to jeden z mála korektorov, ktorý v tomto exceluje aj pod očami, žiadne usadené čiarky vo vráskach smiechu. Zároveň by mal byť vodeodolný, čo do nejakej miery aj je a nekomedogénny, teda neupcháva póry.



Ja Hourglass Vanish Airbrush Concealer veľa krát používam vlastne ako veľmi ľahký make-up na miestach, kde potrebujem trochu viac krytia, ale nechcem make-up na celú tvár. Len naďobkám a roztriem prstom, dá sa ľahko a pekne rozotrieť do stratena a super kryje. Dá sa samozrejme roztierať aj hubkou alebo štetcom. Dobre funguje aj s rôznymi make-upmi, nestalo sa mi, že by si s nejakým nesadol, žmolkoval alebo niečo podobné. Fotky nižšie - prvá bez korekturu, druhá s korektorom, kde ho mám pod jdným oko zle rozotretý, som zvedavá, či uhádnete pod ktorým :D




Balenie je fajn, objem je 6 ml a treba ho spotrebovať do 12 mesiacov. Vrchnák sa dobre šroubuje, čo býba niekedy pri korektoroch problém a aj sa dobre drží v ruke. Aplikátor je veľmi dobrý, pružný a v tvare slzy, takže vie byť aj veľmi presný.

Hourglass Vanish Airbrush Concealer je za posledné roky môj najobľúbenejší korektor, vlastne už je to asi aj holy grail produkt. Je to moja top voľba, perfektne funguje pod oči, ale aj na vyrážky a iné nedokonalosti a odtieň mi sedí ako riť na šerbeľ ;) Ak hľadáte naozaj dobrý korektor, dajte šancu tomuto, je skvelý. Hourglass Vanish Airbrush Concealer kúpite napríklad na cultbeauty.com, feelunique.com, niche-beauty.com a SpaceNK.com.







#make-up #korektor #Hourglass

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com