Hourglass Scattered Light Glitter Eyeshadow

25.12.2018 08:00


Na prvý sviatok vianočný tu mám pre vás recenziu na rozprávkovo trblietavý očný tieň. Hourglass Scattered Light Glitter Eyeshadow bola láska na prvý pohľad a pri prvej možnej príležitosti putoval ku mne. Tieto tiene vyzerali proste neodolateľne a ako všetko od Hourglass krásne trblietavo a rozjasňujúco. Ten názov ich podľa mňa dokonale vystihuje, rozptýlené svetlo, na viečkach pôsobia akokeby sa vám tam proste zachytil trblietavý prach s nejakým jemným farebným podtónom.



Na výber je 5 odtieňov a pre mňa to bola jasná voľba, Smoke, keďže je to taupe farba, konkrétne na CultBeuaty.co.uk tento odtieň opísali ako hmlistá taupe, čo je taká sivo-hnedá studená, ostatné odtiene sú skôr teplé, ale všetky sú rovnako trblietavé a krásne. Ešte ma celkom láka Reflect, čo je odtieň šampanského a Aura, čo je odtieň do ružova.



Ako všetko od Hourglass aj tieto tiene sú high tech a to znamená, že textúra je super ľahká, na viečkach ju vôbec necítite a nesmierne ľahko sa s ňou pracuje. Stačí vám prst a takmer sa to nedá pokaziť, zvládnete to aj za pochodu a aj tak to bude vyzerať super, proste len nabrať na prst a rozotrieť do stratena na viečku a hotovo.



Textúra je cream to powder, takže sú to krémové tiene, ktoré sa premenia na púder, vďaka čomu skvele držia. Výdrž je naozaj výborná, vydržia vám bez problémov celý deň a nepotrebujú primer. Na dotyk je to podľa mňa skôr taký vlhký tuhý gél ako krém, ale v momente sa premieňa na púder, ktorý sa ale rozotiera ako krém. Je to proste také malé kúzlo, ktoré na vaše viečka dostane hviezdny prach a vďaka tomu sú tieto tiene nesmierne príjemné na používanie.



Ako hviezdny prach na viečkach vyzerajú vďaka tomu, že Hourglass Scattered Light Glitter Eyeshadow obsahujú mnohostranné perly, ktoré odrážajú svetlo, takže oči pôsobia rozjasnene a živo. Trblietky, teda glitlre sú v týchto tieňoch super jemnučké, takže vám ani nebudú opadávať, drží to skvele, ale ani to nebude taký ten hrubý až vulgárny lesk, ktorý na dennom svetle naozaj nevyzerá pekne, tieto tiene robia intezívny ale super jemný efekt.



Efekt na viečkach je naozaj nádherný, môžete naniesť len jemnú vrstu a budete mať len jemne lesklé viečka s jemným nádychom farby. Alebo môžete tieň navrstviť, vtedy bude farba sýtejšia a viečka budú super trblietavé a budú jemne meniť farbu, toto je skvelé na večerné líčenie. Rozdiel medzi jemnou vrstvou a intezívnejšou na fotke vyššie. Ja ich nanášam prstom, tak to ide najlepšie, zbytočne do nich pôjdete štetcom. Jediný problém, čo mám je, ako ich presne dostať na spodné viečko, teda ako linku, to mi prstom veľmi nejde a robím to smudger štetcom od Zoeva, ale tiež to nie je úplne ideálne.



Na CultBeuaty.co.uk tieto tiene opísali ako trblietky pre dospelých a to ich podľa mňa skvele vystihuje, sú jemné, sofistikované a vyzerajú skvele, navyše sa s nimi ľahko pracuje a super držia. Ak hľadáte nejaké trblietavé tiene aj na každodenné nosenie určite odporúčam, ja osobne v poslednej dobe nesiaham po nič inom na viečka a toto je aj môj vianočný tieň, lebo je proste super trblietavý a to perfektne pasuje k Vianociam. Kúpite na CultBeuaty.co.uk alebo Feelunique.com.







#make-up #ocne-tiene #Hourglass

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com