Hourglass Ambient powder

09.09.2015 23:55


Hourglass je jedna z mojich top značiek, škoda len, že sa nedá v Európe tak ľahko kúpiť, ale nejaké možnosti tu sú. Ale tento púder je úplne geniálny, takže za tú námahu a čakanie to stojí.

Ambient powder je skvelý finishing púder - neviem, ako to preložiť, dokončovací púder?finálny púder? - proste tá úplne posledná vrstva. Tento púder má vytvárať ilúziu svetla, ktorá nám najviac pristane - je v šiestich odtieňoch (chekni tu) od mesačného svitu ( ETHEREAL LIGHT) po slnečný jas (RADIANT LIGHT). Odtieň, ktorý mám je LUMINOUS LIGHT - champagne-perla a má vytvoriť ilúziu mäkkého svetla sviečok, ktoré by malo zjemniť a poskrývať všetky chyby a vrásky.

Púder je veľmi jemný a ľahučký, pleť vôbec nezaťaží. Má v sebe veľmi jemné čiastočky, ktoré odrážajú svetlo. Dá sa používať na celú tvár ako fixačný púder, ale napríklad aj ako highlighter na vybrané časti tváre. Ja ho celkom rada používam aj ako očný tieň. V zime, keď som naozaj bledá, používam len veľmi jemnú vrstvu, ktorá moju tvár krásne rozžiari. Ale v lete je tento odtieň pre mňa perfektný bronzer, vtedy pridám na lícnych kostiach, spánkoch a nose. Fotky hovoria za všetko.

Bez púdru

S púdrom
Najlepšie sa dá kúpiť asi na SPACE.NK. Je to väčšia investícia, ale vydrží dlho.

Ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.





#make-up #Hourglass #puder #bronzer

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com