Hourglass Ambient Lighting Edit - Surreal Light

02.02.2017 08:00


Keď prišiel Hourglass na jeseň s novou limitovanou paletkou, tak som si vravela, že nie, nie Katka, nepotrebuješ ďalšiu Hourglass paletku, jednu už máš (Hourglass Ambient Lighting Edit) z minulého roka a naozaj nepotrebuješ ďalšiu. Čo vám poviem môj rozum a peňaženka majú síce dobré zámery, ale moja streštenosť ich skôr, či neskôr, aj tak prevalcuje. Ako môže Hourglass fanatik odolať limitovanej paletke, ktorá sa môže minúť (zdesený smajlík - to je ale oxymorón, čo?), plnej limitovaných odtieňov. No nemôže. Takže, keď sa kamarát z Toronta rozhodol, že sa cestou na Vianoce domov zastaví u nás v Berlíne, Hourglass Ambient Lighting Edit - Surreal Light bola top položka na mojom zozname - prosím, prosím Ondrej dones zo Sephory. Aby som nezabudla Ondrík ĎAKUJEM!

Tak a teraz k paletke samotnej. Obal je veľmi elegatný, s teraz veľmi moderným mramorovým vzorom, ľahký, pomerne skladný, s celkom veľkým zrkadlom. Tentokrát teda obal nie je lesklý, aj keď to pôsobí nesmierne elegantne, vôbec to nie je praktické, pretože je to neustále zacapkané. To čo sa mi na Hourglass paletkách páči a obzvlášť na tejto, je že v nich máte takmer všetko, takže si so sebou nemúsite brať veľa vecí, keď napríklad cestujete, alebo si chcete obnoviť líčenie v priebehu dňa. Navyše v Surreal Light všetky odtiene spolu perfektne ladia, takže vôbec nemúsite rozmýšlať, čo sa lícenka hodí k bronzeru, je to komplexný, skvele vymyslený look v jednej škatuľke.

Musíme povedať, že Surreal Light je vymyslená lepšie ako minuloročná Lighting Edit, pretože je tam síce o jeden púder menej, ale za to ten hlavný určený na celú tvár je väčší. Surreal Light má evokovať magickú hodinu perfektného svetla, keď zapadá pomaly slnko a svetlo neuveriteľne jemnné a veľmi lichotivé. Paletka obsahuje, v rovnakom poradí ako na fotke vyššie:

  • Púder - Surreal Light - to je tá veľká časť

  • Bronzer - Surreal Bronze Light - v strede dole

  • Lícenku - Surreal Glow - v strede hore

  • Lícenku - Surreal Effect - vpravo hore

  • Highlighter - Surreal Strobe Light - vpravo dole

Všetky odtiene hrajú jemne do zlata, respektíve sú skôr teplé. To bol aj jeden z dôvodov, prečo som si najprv túto paletku nechcela kúpiť, ale potom som pozeral swatches a usúdila som, že vlastne sú tie odtiene použiteľné aj pre mňa.

Púder Surreal Light, určený na celú tvár, je teraz v zime pre mňa trochu tmavý, nič výrazné, ale na prvej fotke vyššie, kde ho mám len na ľavej strane tváre vidno, že mi ten odtieň úplne nepasuje. V lete však bude úplne ideálny, pretože na ďalšej fotke, kde ho mám na celej tvári, pôsobí moja pleť tak živo a sviežo, len trochu nesedí s krkom. Teraz ho však, skôr ako na celú tvár, používam na veľmi jemné vykontúrovanie ako na fotke nižšie. Na kontúrovanie sú Hourglass púdre skvelé, hlavne ak ste bledší typ ako ja. Surreal Light vytvorí jemné tiene a línie tam, kde treba, ale pleť pritom ostáva jemne prejasnená, svieža a nepôsobí to tvrdo ani umelo.


Z líceniek preferujem Surreal Glow, čo je veľmi jemná ružová zmiešaná so Surreal Light púdrom, fotka nižšie. Veľmi elegatná, dodá správne množstvo farby a pôsobí absolútne prirodzene, veľmi vhodná na nahé líčenie. Trochu mi pripomína Max Factor Creme Puff Blush v odtieni Nude Mauve, len v trochu jemnejšej a luxusnejšej verzii. Surreal Glow je ešte trochu viac rozjasňujúci odtieň oproti Max Factor.


Druhá lícenka Surreal Effect je studená ružová premiešaná teplou broskyňovou, nie úplne moja šálka kávy, ale je naozaj pekná, fotka nižšie v kombinácie s bronzerom. Taký správny mix ružovej a broskyňovej a bude úplne skvelá na jar, na svieže jarné líčenie. Na mojej ruke vyzerá celko tlmene, ale na mojej tvári je to riadna dávka ružovej, takže to vyžaduje naozaj ľahkú ruku, inak trochu pripomínam Marfušu.


Surreal Bronze Light je bronzer, z ktorého som úplne nadšená, pretože je to prvý bronzer, ktorý mi naozaj sedí, fotka nižšie. Veľmi jemný, béžovo-zlatistý, ani náznak oranžovej, čo pre mňa býva najväčší problém. Odtieň je tiež premiešaný so Surreal Light púdrom. Pre mňa je to o trochu tmavší, menej ružový odtieň ako Surreal Glow lícenka, teda tiež vlastne pripomíva Max Factor Creme Puff Blush. Celkom dobre sa dá použiť aj ako béžová lícenka, ale ja sa už naozaj teším ako v lete konečne budem môcť používať aj bronzer, ktorý mi sedí. Dúfam, že ho budú predávať aj samostatne, určite si ho potom kúpim.

Najväčšie sklamenie pre mňa je rozjasňovač Surreal Strobe Light, o ktorom som mala pochybnosti už podľa obrázkov. Nie je zlý, ale pre mňa absolútne nevhodný, určite ako rozjasňovač pretože je príliš broskyňový, takže sa mi skôr hodí ako lícenka, ale v tom prípade to nie je moja farba. Ale tak to s paletkami býva, nikdy nie sú úplne dokonalé. Inak je to veľmi pekná jemná broskyňová farba s jemnými zlatými odleskami, úžasná podľa mňa pre ľudí s teplou farbou pokožky. Na fotke nižšie v kombinácii s lícenkou Surreal Glow, jednoducho priveľa farby na rozjasňovač v mojom prípade, ale na tmavšej teplej pleti, to môže vyzerať super.


Aj keď sú odtiene limitované, predpokladám, že aspoň niektoré z nich Hourglass zaradí aj do stálej kolekcie, inak by to bolo naozaj škoda. Celkovo sa mi paletka páči. Fakt je ale, že je dosť drahá. ako všetky Hourglass veci a navyše sa v Európe dosť zle zháňa, takže to nie je nič, čo by ste museli vyskúšať, ale ak neodoláte, určite neoľutujete. Kúpite na net-a-porter.com alebo na spacenk.com. Ak chcete vidieť paletku v akcii, tu je video s líčením, kde som ju použila.



#make-up #Hourglass #puder #licenka #bronzer #rozjasnovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com