Havlíkova apotéka Andělská tvář

03.01.2017 08:00


Z toho malého haulu, čo som spravila v Havlíkovej apotéke v Prahe ešte v októbri, sa mi Andělská tvář páči najviac. V poslednej dobe používam tento krém takmer každý večer. Andělská tvář by vám mala je “krém pro andělsky hebkou pleť”. Ja som si ho kúpila, lebo dobrých hydratačných krémov na noc nikdy nie je dosť, hlavne v zime a kto by nechcel mať anjelsku tvár. A ešte sa mi páčilo zloženie. Hlavne, že obsahuje kyselinu hyalurónovú, čo je jedna z najlepších hydratačných zložiek. Samozrejme, ako všetky Havlíkove produkty, zloženie je hlavne prírodné, preto má rovnako ako všetky ich produkty bylinkovú vôňu, aj keď v prípade Andělské tváře nie je taká intenzívna a pomerne rýchlo vyprchá, našťatie.

Účinné zložky v Andělské tváři sú:

Materská kašička je antioxidačná, antibakteriálna a antivírova. Urýchľuje honie rán a podporuje regeneráciu buniek.
Extrakt z ľuľka zemiakového obsahuje vitamín C a B, vitamín C pleť rozjasňuje vyhladzuje. Má chladivý upokojujúci efekt.
Medunkový extrakt pomáha ztlmiť začervenanie pokožky a upokojuje zápal.
Levanduľa úzkolistá dodáva relaxačnú vôňu a má mierny protizápalový efekt.
Bambucké maslo hydratačná zložka.
Nízkomolekulárna kyselina hyalurónová pleť hydratuje a vyhladzuje jemné vrásky.
Vitamín E chráni bunky pred stresom a negatívnymi účinkami volných radikálov.

V príbalovom letáku je aj návod ako si Andělskú tvář nanášať, vždy smerom nahor, aby sa pleť vypla, ale keď ju rozotriete hocijako asi sa nič nestane, teda ja určite nenanášam vždy podľa návodu, občas sa zabudnem. Tiež je tam napísané aj odhadované množstvo produktu na jednu aplikáciu, čo je 1 g. Úprimne neviem, ako by som si mala odmerať jeden gram krému, viac by asi pomohlo, keby to prirovnali k niečomu ako veľkosti hrášku alebo orechu. Takto mám pocit, že vždy nanesiem viac ako ten jeden gram, lebo naozja netuším koľko to je.

Andělská tvář má veľmi ľahkú konzistenciu, ktorá sa kompletne vstrebá a vôbec nezanechá pleť mastnú, ako to býva pri iných nočných hydratačných krémoch. Vôňa je ako som už spomínala bylinková, ale v prípade tohto krému ma až tak veľmi neirituje, ako napríklad v prípade Havlíkovho přírodního zázraku. Výsledok Andělské tváře je neskutočný, ráno naozaj jemná hladká pleť, ktorá je dokonale hydratovaná. Skutočne nesmierne účinný nočný krém. Ja ho zvyknem používať tak dva až trikrát do týždňa, striedam ho s niečím peelingovým na noc napríklad Liquid Gold od Alpha-H. Andělskú tvář už nezvyknem kombinovať s ničím iným, ani ľahkým hydratačným sérom, mám pocit, že je to zbytočné, pretože tento krém je naozaj intezívny a účinný. A navyše sa celkom bojím, že by som vyrobila nejaký puch, keďže tento krém vonia celkom intezívne a keby sa s ničím skombinoval, nemuselo by to dopanúť dobre.

Andělská tvář stojí 17,90 eur, čo za taký skvelý hydratačný krém vôbec nie je veľa a na zimu sa to určite oplatí. Takže až začínate cítiť dôsledky tohto mrazivého počasia odporúčam vyskúšať Andělskú tvář od Havlíkovej apotéky. Kúpite tu.



#plet #Havlikova-Apoteka #hydratacny-krem #nocna-starostlivost

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com