Goldfaden MD Bright Eyes

26.09.2019 08:00


Goldfaden MD je značka, ktorú som síce registrovala, ale nikdy ma nelákala a popravde doteraz si poriadne neviem zapamätať ten názov. Ale tento očný krém som si našla minulý rok v adventom kalendári, tak som ho samozrejme vyskúšala, keďže očné krémy milujem. A nakoniec som bola milo prekvapená, pretože tento očný krém je naozaj fajn.



Goldfaden MD je značka založená dermatológom, ktorá je založená na účinkoch výťažkov z rastlín. Takisto je to takzvaná čistá kozmetika, čo je už tak trochu prefláknutý marketingový výraz, ktorý vlastne nič neznamená a nie je regulovaný. Podľa Goldfaden MD to znamená, že v ich produktoch nenájdete parabény, látky z ropy, teda napríklad minerálny olej, silikóny a potenciálne škodlivé syntetické látky, no proste klasická skupinka, ktorú väčšinou nenájdete v prírodnej kozmetike.



Čo však v Bright Eyes nájdete? To zloženie je pomerne jednoduché, čo sa mi celkom páči a kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

Arniková tinktúra dokáže pleť upokojiť a pomáha suchej pleti.

Kyselina hyalurónová úžasná hydratačná látka, ktorá na seba dokáže naviazať neuveriteľne veľa vody, viac o nej nájdete v tomto videu.

Peptidy sójy pomáhajú zmierniť opuchy a spevňujú pleť.

Marhuľový olej bohatý na vitamíny A a E, pleť zjemňuje a zvláčňuje.

Jojobový olej je veľmi ľahký a super zvláčňujúci olej, ktorý pomáha pleť hydratovať.

Ďalej je tam aj vitamín K, extrakt z ryžových otrúb a výťažok z červeného čaju, ktoré očné okolie rozjasňujú.

Posledná zaujímavá zložka je mica alebo po slovensky sľuda, ktorá sa používa aj v líčiacich produktoch a má okamžitý efekt na rozjasnenie očného okolia, keďže odráža svetlo.



Konzistencia Bright Eyes je veľmi ľahká a príjemná, vôbec nie mastná a okamžite sa vpije a nezanecháva žiadny film. Vonia tak čisto nijako kozmeticky, keďže neobsahuje žiadnu parfumáciu. Používanie je veľmi jednoduché, ráno a večer jemne vmasírovať alebo vklepať kvapku vo veľkosti špedlíkovej hlavičky do očného okolia. Skvele funguje aj pod make-up a korektor.



Pri dlhodobom používaní je očné okolie krásne hydratované, pevnejšie a rozjasnené, kruhy sú stlmené. Čo sa týka kruhov, nečakajte zase zázraky, úplne na počkanie ich vymazať nedokáže, hlavne ak sú výrazné, ale dokáže ich zmierniť. Tento krém je skvelý pre všetky typy pleti, ideálny je pre očné okolie, ktoré nemá žiadne extra výrazné problémy, teda extrémne vrásky alebo kruhy, na tie budete potrebovať silnejšie zbrane. Bright Eyes je taký fajn základný očný krém. Obal je plastový s dobrou pumpičkou, objem 15 ml a treba ho spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia.

Tento očný krém je naozaj fajn, ja som si ho celkom obľúbila. Bright Eyes je skvelá voľba, ak hľadáte niečo s jednoduchým prírodným zložením, hlavne hydratačné, čo trochu pomôže s kruhmi pod očami, najväčšie a v zásade jediné mínus je cena. Goldfaden MD Bright Eyes kúpite napríklad na cultbeauty.co.uk alebo na feelunique.com.



#plet #ocny-krem #Goldfaden-MD #prirodna-kozmetika #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com