Givenchy LE ROUGE-À-PORTER

15.11.2015 22:50



Ako ste si už možno všimli, som pomerne veľký fanúšik Givenchy, a keď prišiel na trh Le Rouge A Porter hneď ma zaujal. V prvom rade je v krásnom koženom obale, ktorý vyzerá veľmi luxusne, v tomto smere strčí do vačku aj Chanel. Tvarom viac pripomína balzam ako klasický rúž, vďaka čomu ho ľahšie nanesiete aj bez zrkadla.

Le Rouge A Porter - budem písať Porter, ten názov je strašne dlhý - je niečo medzi rúžom a farebným balzamom. Je skvelý pre tých, ktorý si netrúfnu alebo nechcú nosiť sýte rúže. Porter je ľahký, hydratačný, jemne pigmentovaný, aj keď viacerými vrstvami sa dá farba zintenzívniť. Výsledný efekt na perách je jemne lesklý až saténový.

Tak dokonalá nude, že by ste neuhádli, že mám rúž.


Na výber je množstvo odtieňov od nudes, cez ružové až po sýte červené. Ja mám odtieň N°106 Parme Silhouette, čo je pre mňa perfektná nude farba, pretože je studená, jemne šmrcnutá do fialova. Medzi niekoľkými nude odtieňami si podľa mňa vyberie každý - mne sa ešte páči N°105 Brun Vintage a z červených N°303 Framboise Griffée. V číslovaní to majú v Givenchy celkom sofistikovane vymyslené: nudes sú odtiene na začiatku s 1, s 2 sú ružové a s 3 červené.

Tento rúž je skvelý na každodenný make-up. Kúpite na parfums.sk alebo na feelunique.com.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.




#make-up #ruz #Givenchy

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com