Fushi Biovedic Hydratačný Krém na Tvár

11.09.2018 08:00


Fushi oleje poznám a používam roky, dávno predtým ako vôbec vznikla myšlienka na Zrkadielko, ale to, že majú aj iné produkty ako oleje mi totálne uniklo. A keby ma z anemonegarden.sk neupozornili na Biovedic krém a láskavo mi ho neposlali na vyskúšanie, tak ho asi nikdy neobjavím, čo by bola veľká škoda, lebo toto výborný hydratačný krém, ktorý je navyše ešte aj prírodný.



Keď dám bokom kecy o zázraku ajurvédskej super zázračnej bylinke, tak toto je nesmierrne príjemný hydratačný krém. Aj keď tá bylinka určite niečo robí a má svoj význam v zložení, len asi je tak trochu zneužitá aj marketingovo, lebo to dobre znie, zázračná bylinka Manjistha, ktorú lúhujú vo vode magických 90 dní a tú vodu potom použijú v tomto kréme. Celkom mi to pripomína prístup Apivita, ktorý tiež nepoužívajú len čistú vodu a podľa mňa to robí obrovský rozdiel a celkom to asi funguje aj v tomto kréme.

Ale teda vygooglila som si, načo je dobrá Manjistha, mimochodom vôbec netuším, ako sa to vyslovuje, ale vraj je skvelá na detoxifikáciu organizmus a to konkrétne, že čistí krv, pečeň a lymfatický systém, ale tiež vraj lieči rakovinu, obličkové kamene, PMS, pomáhať so stresom, ale aj alergiami a kožnými problémami, vrátane akné, reumou, artridídou, no proste ako pri iných super zázračných doplnkoch, takmer všetko, čím netvrdím, že to nemôže fungovať a pomáhať, ale určite to nie je zázračný superliek, ale kúpite ju aj vo forme výživových doplnkov, keby ste to chceli skúsiť. Našla som však jedno dôležité upozornenie, nemali by ste ju užívať, ak ste tehotná alebo dojčíte, ale to len v prípade, že by ste ju chceli jesť, v tomto kréme je to bezpečné. Čo je však podstatné a dôležité o Manjistha je, že má protizápaľové a antimikrobiálne vlastnosti a obsahuje antioxidanty a to je skvelá vec pre pleť.



Úžasná na Biovedic kréme je konzistencia, je nesmierne ľahký a hodvábny, napriek tomu, že je plný super výživných látok a hlavne olejov a teda je aj super výživný a hydratačný. Na pleti je vďaka tejto svojej konzistencii veľmi príjemný, niektoré prírodné krémy sa príliš spoliehajú na oleje a potom sú príliš ťažké a mastné a nikdy sa vlastne poriadne nevstrebajú. Ale Fushi Biovedic sa celkom rýchlo vstrebá a naozaj je veľmi ľahký, takže sa vám bude páčiť, aj keď máte mastnú pleť, alebo neznášate ťažké krémy. Vhodný je pre úplne všetky typy pleti, vrátane citlivej, jedine, že by ste mali problém s niektorou zo zložiek, čo sa samozrejme môže stať, ale v tomto kréme nie je nič super problematické, takže šanca je celkom malá. Má veľmi jemnú, celkom zvláštnu vôňu, je to prírodná parfumácia, samozrejme a pre mňa bola celkom príjemná, taká jemná svieža vôňa kozmetiky, ktorá celkom rýchlo vyprchá.



Ale ako som už písala vyššie napriek super ľahkej konzistencii je super hydratačný a výživný a to vďaka skvelým ingredienciám. Tie kľúčové sú:

Už spomenutý vyťažok z bylinky Manjistha, ktorý má podľa Fushi, pleť hlavne rozjasňovať.

Šafrán, ktorý má pomáhať zjednotiť tón pleti a rozjasniť pleť a tiež aj pomáha predchádzať akné.

Argánový olej bohatý na antioxidatny, ktorý má pleť vyživovať a chrániť.

Okrem toho je tam samozrejme napríklad glycerín, hydratačná zložka, ďalšie oleje ako sezamový, kokosový a tiež bambucké maslo. To zloženie nie je super komplikované, v zásade je to pomerne jednoduchá, ale účinná prírodná kozmetika.

Pri dlhodom a pravidelnom používaní tohto krému máte skvele hydratovanú, jemnú a oddýchnutú pleť. Sám o sebe nespraví žiaden veľký zázrak a silne pochybujem, že by si samotný šafran dokázal poradiť s pigmentovými škvrnami, na to treba podľa mňa silnejšie zbrane, ale ako príjemný a účinný hydratačný krém s pár pridanými benefitmi ako antioxidanty je tento krém naozaj skvelý.

Fushi Biovedic je vo fajn sklenenej flaši so super pumpičkou. Objem je 50 ml, takže za tú cenu máte naozaj super výhodný a skvelý hydratačný krém. Používať ho môžete aj na deň aj na noc, skvele sa znáša s akoukoľvek ďalšou starostlivosťou a vďaka tomu je naozaj super univerzálny. Ja osobne som ho používala hlavne na noc, lebo si nesedí úplne s každým make-upom a niekedy mi žmolkoval, ale sú make-upy, s ktorými funguje geniálne, toto je samozrejme veľmi individuálne a môže sa vám to stať s takmer akoukoľvek kombináciou hydratačného krému a make-upu. Na noc bol však úplne skvelý a používala som ho takmer každú noc celé leto v rôznych kombináciách. Moja najobľúbenejšia bola asi Indie Lee CoQ-10 Toner, Alpha-H Vitamin A a Vitamin E a nakoniec Fushi Biovedic. Ale bezproblémov ho môžete kombinovať naozaj s hocičím, kyseliny, retinoly, atď.

Ja som si tento krém veľmi obľúbila a určite si ho kúpim, keď domíňam toto balenie, lebo je to naozaj skvelý univerzálny hydratačný krém a ešte k tomu prírodný. Fushi Biovedic kúpite na anemonegarden.sk a keď už tam budete určite sa pozrite aj na Noili oleje a Onest produkty, špeciálne čistiaca maska stojí za to.




#plet #hydratacny-krem #Fushi #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com