Evy Technology Daily Defence Face Mousse a Sunscreen Mousse

28.07.2022 08:00


Som na tretej fľaši peny na tvár a druhej na telo, takže myslím, že je najvyšší čas napísať recenziu. Ja som Evy Technology, čo je inak švédska značka, zaregistroval možno 2-3 roky dozadu, ale vtedy som ich nikde nevedela zohnať, teraz je už viac možností a som nesmierne rada, lebo za mňa sú to asi najlepšie SPFká. Mám vyskúšané aj to na tvár, aj na telo, tak poďme pekne postupne.



Evy Technology Daily Defence Face Mousse je pena na tvár, majú SPF 30 a SPF 50, pre mňa bola jasná voľa 50, lebo vyššie je vždy lepšie. Evy Technology tvrdí, že je to SPF, sérum a krém v jednom, ja by som tak ďaleko nešla, stále mám svoju normálnu plnú rutinu, dokonca aj hydratačný krém, ale je to naozaj výborné SPF s pridanými benefitmi pre pleť, ako vitamín C, antioxidant, ktorý pleť rozajasňuje a zabraňuju vzniku pigmentových škvŕn. Potom je tam hydratačný glycerín a vitamín E, čo je tiež výborný antioxidant a zároveň je aj upokojújuci.



SPF filter je chemický a teda je to veľmi unikátna technológia, vytvorí na pleti akokeby membránu a vďaka tomu vydrží veľmi dlho, 6 až 8 hodín, je oteru, potu a vode odolné a vydrží aj jemné utieranie uterákom,

Konzistenciou je to teda pena, niečo ako pena na holenie a je bez parfumácie, roztretím sa rozbije a vpije a zanechá trochu lepkavý, jemne leský finiš. Tá lepkavosť po chvíli zmizne, ten finiš nie. Pocitovo je to skoro akokeby ste na tvári nič nemali, čo je úplne ideálne v lete. V návode je, že penu máte najprv trochu roztlačiť v rukách a potom nanášať, ja si ju dávam rovno na tvár, lebo je nesmierne príjmne ako sa mení na taký akokeby ľahký a zamatový krém. Keďže je to SPF, tak na pleť ide ako úplne posldný krok v starostlivosti a potom môžete pokračovať líčením. Inak mne veľmi dobre funguje táto pena aj okolo očí, môže ju naniesť naozaj blízko, bez toho, aby to bolo nepríjemné, alebo mi to vliezlo do očí.




Peny sú v takých natlakovaných fľašiach, čiže objemovo vyzerajú malé, ale je tam toho veľa a vydrží to dlho. Tieto na tvár majú objem 75ml a pri dennom používaní vám vydržia 4 mesiace asi, to je taký môj hrubý odhad.

Tieto peny sú vhodné aj keď máte citlivú alebo problematickú pleť, určite neupchávajú póry. Celkom dobre fungujú pod make-up, vlastne som nemala žiadny problém. A naozaj dobre pleť aj hydratujú, Daily Defence Face Mousse vám môže nahradiť aj krém, pokiaľ nemáte extra suchú pleť ako ja.



Sunscreen mousse SPF 50 je pena na telo a jediný rozdiel oproti tej na tvár je, že tam nie je vitamín C, glycerína vtitamín E tam sú, inak je to pocitivo, konzistenciou, nanášaním úplne to isté. Môžete ich tiež používať aj na tvár. Najlepšie na nich je že sa nezmyjú, pokiaľ nepoužijete mydlo samozrejme, sú oteru a pot odolné, vydržia naozaj dlho, 4-6 hodín úplne v pohode bez reaplikácie. Absolútne dokonalé k vode, ale aj hocijakej aktivite vonku. Tieto na telo sú aj super hydratačné, takže v lete vôbec netrpím na suchú pokožku na mojich nohách, čo je v zime pre mňa obrovský problé. Majú SPF 10, 20, 30 a 50. tie 10 a 20 sú podľa mňa úplná hovadina, ale mala som aj 30, lebo tú majú aj vo veľkom 150 ml a 50 používam najradšej, ale tú robia len v 100 ml balení.

Za mňa sú Evy peny absolútne najlepšia ochrana pred slnkom, definitívne na telo a určite moja top voľba na tvár v lete, mimo leta rada vyskúšam aj niečo iné. Nanútila som ich celej rodine, lebo sú proste top, majú aj detské PSF, ktoré je úplne dokonalé, video tu. Okrem SPfiek majú aj hydratačné produkty, aj na telo aj na tvár a tiež stoja za vyskúšanie. Odporúčam všetkými desiatimi, naozaj najlepšie SPFká široko ďaleko s benefitmi, ktoré nemajú žiadne iné. Evy Technology kúpite napríklad na cultbeauty.com, tam ich viete kúpiť často aj so zľavou, ak majú akciu.




#SPF #plet #Evy-Technology

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com