Emma Hardie Moringa Cleansing Balm Giveaway

10.03.2016 18:00


Teraz je to približne rok, čo som začala tvoriť tento blog, aj keď si nepamätám presný dátum, keďže články som potom ešte z technických príčin sprehádzala, ale oficiálne to teda bude 6.3.2015 (teraz je už 10., nevadí). Nechce sa mi to ani veriť, počet článkov sa blíži k stovke, publikujem pravidelne dvakrát za týždeň a chcela by som Zrkadieko rozvíjať ďalej, aby bolo stále lepšie a zaujímavejšie pre vás.

Prvý článok, ktorý som uverejnila na Zrkadielku, bola recenzia na Emma Hardie čistiaci balzam. Tento produkt ma nadchol natoľko, že som naozaj začala pracovať na tomto blogu, aj keď myšlienka na Zrkadielko bola v mojej hlave už dlhšie. Emma Hardie Moringa Cleansing Balm je úžasný produkt na odlíčenie a čistenie pleti, ešte stále ma udivuje, aký je skvelý. Okrem čistenia sa dá použiť aj ako hydratačná maska, ktorá je skvelá. A tá vôňa je absolútne nezameniteľná a príjemná.

K výročiu Zrkadielka mám pre Vás jeden malý Emma Hardie čistiaci balzam aj s Emma Hardie uteráčikom, skvelá šanca ho vyskúšať. Aby ste ho mohli získať dajte článku like na facebooku, alebo nápište do komentárov, čo by ste chceli vidieť na Zrkadielku. Giveaway je pre všetkých, ktorý majú doručovaciu adresu v SR, minimálne 15 rokov, potrvá od zverejnenia tohto článku do 15.3.2016 18:00 hod. Výherca bude oznámený na Zrkadielku.

Teším sa na vaše komentáre a ďakujem za účasť.




Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com