Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend

10.03.2020 08:00


Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend je produkt, ktorý som mala uložený v hlave už v roky, pre prípad, že budem tehotná, že ho chcem vyskúšať na strie. Čítala som totiž niekde, že ho na strie a brucho používala Victoria Beckham, tak som si vravela, že musí byť fakt dobrý. Ale, fakt je, že netuším, či ho naozaj používala, je to však naozaj celkom populárny produkt na predchádzanie strií v tehotenstve, tak som si ho objednala.



Najprv som používala na bruško olej od Merumaya, ktorý bol veľmi príjemný, recenzia tu a keď sa minul, prešla som na tento od Elemis. Vydržal mi skoro 3 mesiace pri pravidelnom každodennom používaní, ale teda len na brucho. Či naozaj funguje, však povedať neviem. Ja síce zatiaľ strie nemám, ale neviem s istotou povedať, či je to vďaka tomuto oleju.



Ono do toho, či sa strie spravia, alebo nie, vstupuje veľmi veľa faktor a je ťažké to posúdiť. V mojom prípade asi hodne zohráva rolu aj genetika, aj keď mám strie na zadku, moja mama ani babka nemali strie z tehotenstva na bruchu. Potom určite fakt, či čakáte jedno alebo viac bábätiek, aj umiestnenie maternice, keď je maternica otočená dozadu, tak sa bruško až tak nezväčší, určite aj typ postavy a v neposlednom rade aj to akú máte pokožku a koľko naťahovanie zvládne a samozrejme aj koľko priberiete.

O pokožku na brušku je určite dobré sa v tehotenstve starať, teda hlavne v poslednej fáze, kedy môže byť aj svrbivá a podráždená z toľkého naťahovania, ale žiadny produkt akokoľvek odporúčaný alebo drahý vám 100 % nezaručí, že sa vám strie nespravia. Pre mňa však je natieranie bruška s týmto olejom veľmi príjemný každovečerný upokojujúci rituál a ak zabraňuje striám, tak je to bonus.



Japanese Camellia Body Oil Blend je totiž veľmi príjemný ľahký olej, tak akurát mastný, relatívne tekutý, celkom rýchlo sa vpije a príjemne sa rozotiera. Má jemnú kvetinovú vôňu, ktorá je nesmierne príjemná. Je bohatý na kolagén, ktorý má udržiavať pokožku hydratovanú a pevnú a zároveň má pomáhať predchádzať striám. Elemis vyslovene píše, že je vhodný na používanie v tehotenstve.

Čo sa týka zloženia, je to vlastne len mandľový olej, ktorý ja na telo milujem, pretože je super výživný a zvláčňujúci a skvelý na suchú pokožku. A druhá hlavná ingrediencia je tam kaméliový olej, čo je olej lisovaný zo semien čajovníka čínskeho. Je to olej bohatý na antioxidanty, tiež na omega 3,6 a 9 mastné kyseliny a takisto aj na vitamíny A,B,D a E a minerály ako fosfor, zinok, mangán a horčík. Okrem týchto dvoch olejov obsahuje Japanese Camellia Body Oil Blend už len vitamín E a parfumáciu, takže má vlastne celkom jednoduché zloženie, ktoré nie úplkne zodpovedá cene. Tá parfumácia by však mala byť nejaká špeciálna aromaterapia.



Tento olej má len dve chyby, prvá je vysoká cena a druhá je obal. Obal je síce veľmi pekný a vyzerá veľmi luxusne, ale je to najstupídnejší obal na telový olej, aký som videla. Je sklenený, čo by bolo ok, lebo je to také matné nešmykľavé sklo, aj keď máte mastné ruky, tak sa nešmýka. Ten kameň úrazu je ten vrchnák, je šroubovací, čo by nebol ten problém, ale je super maličký, kovový a šmýka sa, obzvlášť s mastnými rukami. Ale, uznávam vyzerá dobre, akurát, že už mi toľkokrát padol na zem, alebo do umývadla, že sa čudujem, že som ho ešte nestratila v odtoku, fakt je úplne na prd. Objem je inak 100 ml a treba ho spotrebovať do 6 mesiacov od otvorenia.

Celkovo som však s týmto olejom veľmi spokojná, aj keď teda mimo tehotenstva si ho asi nebudem veľmi často kupovať kvôli cene, ale inak je to veľmi príjemný, voňavý a luxusný olej, ktorý asi aj na ie strie funguje. Ak chcete niekomu spríjemniť tehotenstvo, tak toto je podľa mňa skvelý darček. Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend kúpite napríklad na lookfantastic.com, beautybay.com, alebo feelunique.com.




#telo #telovy-olej #Elemis

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com