Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Serum

13.07.2021 08:00


Ja som B-Hydra sérum vyskúšala najprv ako miniatúrku, recenziu nájdete tu a pôvodne môj názor bol skôr ee, ale potom, čo som vyskúšala veľké balenie, tak si myslím, že má síce svoje muchy, ale má aj veľa výhod a veľa ľudom môže aj práve pre tie muchy vyhovovať.



Čo je celkom nezvyčajné na hydratačné sérum s kyselinou hyalurónovou je fakt, že je to pomerne hustý gélik, až taký krémik gélovitý, ale zase sa to ľahšie nanáša vďaka tomu. Mínus tejto konzistencie je, že nepôsobí takým osviežujúcim dojmom ako tekutejšie hydratačné séra, ale stále hydratuje skvele a zároveň nemá problém s vystavením ďalšej kozmetiky, aj keď to nie je super ľahká konzistencie. A teda napriek tomu, že je to gélik, rýchlo sa vstrebá.



Čo sa týka kľúčových ingrediencií, tak tie sú nasledovné:

Ceramidy z ananásu pomáhajú pleť rozjasniť a zlepšiť tón a textúru pleti

Pathenol je hydratačný a zároveň aj upokojujúci a pomáhať zlepšovať kožnú bariéru.

Kyselina hyalurónová, ktorá by to mala byť v tých malých molekulách intenzívne hydratuje pleť.

Komplex výťažkov z melóna, jablka a šošovice, ktorý poskytuje antioxidanty, pomáha s hydratáciou a udržaním vláčnosti pleti.

Skvalán, čo je skvelá zvláčňujúca ingrediencia, ktorá pomáha zabrániť strate hydratácie.

Extrakt z čučoriedok, ktorý má upokojujúce a antibakteriálne účinky.

Okrem toho som v ingredienciách našla aj niacinamide. Keďže je to Drunk Elephant, tka B-Hydra je bez parfumácie, parabénov, farbív a ešte minimálne troch takých tých akože zlých vecí, ale vďaka tomu je vhodné pre každý typ pleti, aj citlivú. Používanie je jednoduché, naniesť na čistú pleť, prípadne ju pripraviť tonerom/tonikom/hmlou a pokračovať v ďalšej starostlivosti. Aj keď je to taký hustejší gélik, stále je na báze vody, takže ide v prvých vrstvách a treba ho uzamknúť olejom, alebo krémom.



Čo sa týka výsledku, tak je to fajn hydratačné sérum, v zásade ide len o to, či preferujete takúto konzistenciu. Obal je plastový s vysúvacou pumpičkou, čo je fajn. Objem je 50 ml, čo je super, lebo je to o 20 ml ako bežné sérum. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.



B-Hydra je jeden z najlepších Drunk Elephant produktov podľa mňa, hlavne, ak vezmem v úvahu cenu, objem a výkon, tak je to fakt dobrá kúpa a super hydratačné sérum, ktoré je plné aj iných látok, ako len kyseliny hyalurónovej. Ak ste niekedy rozmýšľali nad vyskúšaním Drunk Elephant, tak by som určite išla do B-Hydra a ak hľadáte dobré hydratačné sérum, ktoré nie je tekuté, ale je to gélik, toto je skvelé. Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Serum kúpite na cultbeauty.com alebo SpaceNK.




#plet #serum #hydratacia #Drunk-Elephant #kyselina-hyaluronova #niacinamide

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com