Dr Sam’s Flawless Brightly Serum

28.09.2021 08:00


Po dlhom čase tu mám pre vás recenziu na produkt od Dr Sam’s, kým som sa dostala k jej napísaniu, už stihla pribudnúť aj kopa noviniek od nej. Recenziu na novú masku nájdete v tomto videu, recenzie na tie úplne základné produkty od Dr Sam’s sú tiež na blogu, tu a tu a teda tieto základy skvele doplnila dvomi sérami, nočným a denným a dnes sa pozrieme na to denné, Flawless Brightly Serum.



Séra Dr. Sam poňala trochu inak, sú síce minimalistické, malo by vám stačiť toto jedno, ale na rozdiel od základných produktov, ktoré majú pomerne jednoduché zloženie, sú nadupané účinným látkami, aby ste jedným sérom vyriešili hneď niekoľko problémov. A teda Flawless Brightly Serum má pleť rozjasňovať, uvoľňovať upchaté póry a zjednotiť tón pleti.

No a aby toto všetko toto sérum dokázalo obsahuje nasledovné 4 kľúčové ingrediencie.

10% kyselinu azealovú, pomáha s pigmentáciou, začervenaním, uvoľňuje póry a redukuje vyrážky.

5% niacinamide pomáha zlepšovať kožnú bariéru, uvoľňovať póry a tiež lepšie tolerovať retinoidy.

2% ascorbyl glucoside, je stabilná a jemná forma vitamínu C, skvelý antioxidant, ktorý pomáha pleť chrániť, rozjasňuje a podporuje tvorbu kolagénu.

1% bakuchiol pomáha s vráskami a známkami starnutia a tiež by mal pomáhať problematickej pleti.

Okrem toho je tam už len voda, glycerín a ďalšie látky, ktoré zabezpečujú konzistenciu a konzervanty. Žiadna parfumácia, takže je bez vône, vonia len tak jemne kyselkavo ingredienciami. Konzistenciou je to taký úplne ľahučký krémik, ktorý sa okamžite vstrebá. Ľudom s mastnejšou pokožkou asi dokáže kompletne nahradiť krém, ak na neho dajú ešte SPF.



Toto sérum je naozaj skvelé, veľmi príjemné na pleti a zároveň super účinné, pleť je po čase vypnutejšia, rozjasnenejšia a tak celkovo v pohode vďaka skvelej kombinácii úžasných látok. Používanie je veľmi jednoduché naniesť na vyčistenú pleť, prípadne ju pripraviť tonerom. Dr Sam odporúča na suchú a predtým naniesť očný krém ako ochranu a tiež balzam. Toto sérum veľmi ľahko vložíte do rutiny, lebo nepotrebujete už nič iné, má všetko, takže na vrch už len krém, ak potrebujete a SPF. Určite by som ho nekombinovala s ďalšími sérami, ani s krémami s účinnými látkami ako vitamín C alebo kyseliny.



Vhodné je pre všetky typy pleti, len teda ako obyčajne citlivá musí byť opatrná, ale Dr Sam všeobecne odporúča postupné pomalé zaradenie do rutiny, takže na začiatok každý druhý deň pol pumpičky, potom denné celú. Flawless Brightly Serum je vďaka zloženiu ideálne na ráno, ale pokojne ho môžete používať aj večer a keď si pleť zvykne aj dvakrát za deň. Obal je veľmi praktický, plastový s vrchnákom a pumpičkou, spotrebovať ho treba do 6 mesiacov od otvorenia.



Ja mám Dr Sam’s produkty veľmi rada a toto sérum nie je výnimka. Ak hľadáte naozaj nadupané denné sérum, v zásade 4 v jednom, ktoré pleť chráni, rozjasňuje ju a celkovo zlepšuje jej stav, tak toto je ono. Flawless Brightly Serum kúpite len priamo na drsambunting.com, určite sa oplatia aj ďalšie jej produkty, viac recenzií nájdete tu, čoskoro recenzia aj na Flawless Nightly Serum, ktoré je perfektné nočné dvojča k tomuto.




#plet #serum #Dr.Sams #vitamin-C #niacinamide

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com